Kecskeméten a cirkuszvilág legnagyobb sztárjai, több programmal!

Megérkezett társulatunk Kecskemétre.

Ebben az évben is a már megszokott Vízműdombnál állítottuk fel óriássátrunkat. A kecskeméti közönségnek azt javasoljuk - amennyiben van lehetőségük - vásárolják meg jegyüket elővételben ezzel biztosítva helyüket Európa legszínvonalasabb és legizgalmasabb cirkuszműsorára. Nagyon sok jegy elkelt már, hiszen nem csak a helyszínen, hanem online jegyvásárlásra is van lehetőségük itt a weboldalunkon. Online szeretne jegyet vásárolni? >>Kattintson ide!<<

Május 17-én 14:30-tól az Állatorvostan-hallgatóknak tart interaktív órát a többszörös Arany-díjas és Hortobágyi Károly-díjjal is kitüntetett Ifjabb Richter József.

        

Az éppen Kecskeméten vendégszereplő Magyar Nemzeti Cirkuszhoz érkezik Budapestről 2 nagyobb csoporttal, több mint 100 hallgató az Állatorvostudományi Egyetemről. Nekik tart majd állatvédelmi előadást a cirkusz igazgatója Ifj. Richter József.
A Nemzeti Cirkusznál olyan egyedülálló lehetőségeket láthatnak a tanulók egészen testközelből, amire Magyarországon máshol nincs lehetőség. Ilyen például az 5 afrikai elefánt Mambó, Betty, Nanda, Tonga és Kimba különleges bőrét, agyarát megtapogatni, kézből megetetni őket vagy megfigyelni hogyan ápolja az igazgató a cirkusz zsiráfjainak patáit, amit még az állatkertekben is csak altatással tudnak megoldani. A részvételi díj: 500 ft / fő.

Sok szeretettel várunk minden állatvédőt, állatorvost, állatkerti dolgozót az interaktív programunkra, illetve a sajtó képviselőit is.

Május 19-én 11.00 - 12.30 Nyílt cirkusznap! Belépés: 1 db idei műsorfüzet felmutatása / fő!
Az érdeklődők betekintést nyerhetnek többek között a kulisszák mögé is!

Lehet állatot simogatni, eszközöket kipróbálni, közös fotókat készíteni és dedikáltatni a világ legjobb artistáival. Vendégművészeink próbái is nyilvánosak lesznek ezúttal a program keretei között. Lesznek elefántok, oroszlánok, póni lovak, tevék és még sok egzotikus állat.

        

A Magyar Nemzeti Cirkusz 2018-ban tartja 24. évi turnéját Magyarországon. Visszatérő nézőink már tudják, hogy minden évben vadonatúj világszínvonalú műsorral járjuk az országot, a világ legjobb artistáinak vendégszereplésével. Idén a világ 3 legveszélyesebb levegőprodukcióját is láthatja közönségünk.

Az idei 42. Monte-Carloi Nemzetközi Cirkuszfesztiválon elért hatalmas magyar siker adott ihletett Ifj. Richter Józsefnek az idei műsorunk címéhez, ahol a legendás Arany Bohóc díjat a szakmai zsűri Richter Józsefnek és csapatának ítélte. Az országos turné során célunk a magas színvonalú cirkuszi műsor népszerűsítése, így olyan műsorszámokat szerződtetünk le évről-évre, amik a világ valamilyen rangos rendezvényén kimagasló szakmai eredményeket és közönségsikereket értek el. Az idei fellépő művészeink produkciói többségében először láthatóak az országban vagy akár Európában, de van olyan artistacsoport is, akik a közönség kérésére szerepelnek újra műsorunkban. Előadásunk fellépőivel közös célunk, lenyűgözni a magyar publikumot, hiszen ők már bőven dicsekedhetnek szakmai elismerésekkel.

        

Gyermeknek, felnőttnek egyaránt az életre szóló élményeket és a feledhetetlen szórakozást a cirkusz 10 tagú fúvószenekara színesíti és afrikai énekesnőnk Nairobiból: Lady Masallah.

Előadás kezdések: >>ITT<<

Jegyárak: >>ITT<<

Vár mindenkit sok szeretettel Ifj. Richter József igazgató és 70 tagú társulata május 16-tól - május 27-ig a Vízműdombnál!