Cirkuszok világnapja április 21. szombat! Európa egyik legszínvonalasabb és legizgalmasabb cirkuszműsorával érkeztünk Debrecen városába!

Ebben az évben is a jól megszokott helyen a Balmazújvárosi úton a volt Baumax parkolójánál várjuk vendégeinket.
A debreceni közönségnek is azt javasoljuk - amennyiben van lehetőségük - vásárolják meg jegyüket elővételben ezzel biztosítva helyüket Európa legszínvonalasabb és legizgalmasabb cirkuszműsorára. Nagyon sok jegy elkelt már, hiszen nem csak a helyszínen, hanem online jegyvásárlásra is van lehetőségük itt a weboldalunkon. Ha az időjárás megköveteli az előadások alatt FŰTÖTT NÉZŐTÉRREL várjuk az igényes szórakozásra vágyókat.

A Magyar Nemzeti Cirkusz 2018-ban tartja 24. évi turnéját Magyarországon. Visszatérő nézőink már tudják, hogy minden évben vadonatúj világszínvonalú műsorral járjuk az országot, a világ legjobb artistáinak vendégszereplésével.

Az idei 42. Monte-Carloi Nemzetközi Cirkuszfesztiválon elért hatalmas magyar siker adott ihletett Ifj. Richter Józsefnek az idei műsorunk címéhez, ahol a legendás Arany Bohóc díjat a szakmai zsűri Richter Józsefnek és csapatának ítélte. Az országos turné során célunk a magas színvonalú cirkuszi műsor népszerűsítése, így olyan műsorszámokat szerződtetünk le évről-évre, amik a világ valamilyen rangos rendezvényén kimagasló szakmai eredményeket és közönségsikereket értek el. Az idei fellépő művészeink produkciói többségében először láthatóak az országban vagy akár Európában, de van olyan artistacsoport is, akik a közönség kérésére szerepelnek újra műsorunkban. Előadásunk fellépőivel közös célunk, lenyűgözni a magyar publikumot, hiszen ők már bőven dicsekedhetnek szakmai elismerésekkel.

CIRKUSZOK VILÁGNAPJA: ÁPRILIS 21. 11:00 - 12:30

Gyermeknek, felnőttnek egyaránt az életre szóló élményeket és a feledhetetlen szórakozást a cirkusz 10 tagú fúvószenekara színesíti és afrikai énekesnőnk Nairobiból: Lady Masallah.

Vár mindenkit Ifj. Richter József igazgató és 70 tagú társulata április 11-től - április 22-ig Debrecenben a Balmazújvárosi úton lévő volt Baumax parkolójánál!

Előadás kezdés: ide kattintva

Facebook oldalunk: ide kattintva

Kedvezményes szelvényünk: