Hortobágyi Károly-díjat vehetett át Ifj. Richter József és teltházas, hatalmas sikerrel mutattuk be új műsorunkat: Aranybohóc a Porondon!

Ifj. Richter Józsefet március 13-án kimagasló nemzetközi sikereinek köszönhetően a magyar állam Hortobágyi Károly-díjjal tüntette ki, amit a premier előadáson Fekete Péter miniszteri biztos is bejelentett porondunkon. A miniszteri biztos és Eötvös Tibor az Artistaművészek és Cirkuszi Dolgozók Szakszervezetének elnöke átadta a Tihany Cirkuszművészeti Életműdíjat Karsai Antal artistaművésznek, akinek ezúton is szívből gratulálunk!

   

A Magyar Nemzeti Cirkusz március 15.-én mutatta be vadonatúj világszínvonalú nemzetközi gálaműsorát, melynek az idei Monte-Carloi Nemzetközi Cirkuszfesztiválon elért hatalmas magyar sikerre való tekintettel a címe: Aranybohóc a Porondon.

_URB6900  

Kettő teltházas előadással kezdtünk meg idei szezonunkat. Az előadások alatt többször felállva, vastapssal ünnepelte a közönség az Arany díjas produkciókat és világhírű vendégművészeinket. Reméljük, hogy a későbbi vidéki turnéállomásokon is hasonló hangulat lesz előadásaink alatt.

 _URB7473  

Szinte már hagyomány, hogy a premier előadásunkat egy Jótékonysági főpróba előzi meg. A rendezvényt támogatói tombolajegy vásárlásával lehetett megtekinteni, melyre 600 tombolajegy kelt el. A fináléban értékes nyeremények kerültek kisorsolásra a tombolán, ehhez köszönjük a támogatást a Budapest Aquaworld Élményfürdőnek, a CSOPA Csodák Palotájának, a Fusion Élményközpontnak, a Fővárosi Nagycirkusznak, a MÁV Nosztalgia Kft.-nek és az AERO PARK Légiközlekedési Kultúrális Központnak.
Az est teljes bevételét az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány és a Fehérkereszt Állatvédő Liga javára ajánlottuk fel. Ifj. Richter József a Nemzeti Cirkusz igazgatója a premier előadásunk kezdeténél ünnepélyes keretek között adta a 2 db 150 000 Ft-os csekket a két alapítvány képviselőinek.

  

Európa legszínvonalasabb és legizgalmasabb cirkuszműsorát a budapesti közönség csak ezen a hosszú hétvégén láthatja a XV. Ker Pólus Center parkolójánál. Az előadások kezdetéről ide kattintva tájékozódhatnak. További fotókat és információkat a hivatalos facebook oldalunkon találnak: www.facebook.com/magyarnemzeticirkusz
Ne felejtsék követni Instagram oldalunkat sem: www.instagram.com/magyarnemzeticirkusz

Ifj. Richter József és 70 tagú társulata nagyon sok állattal várja az igényes szórakozásra vágyó közönségét március 18-áig Budapesten a Pólus Center Bevásárlóközpont melletti területen.