ARANYBOHÓC A PORONDON című műsorunk Március 15.-étől Budapesten

A Magyar Nemzeti Cirkusz bemutatja 2018. évi új műsorát: ARANYBOHÓC A PORONDON!

Európa egyik legizgalmasabb és legszínvonalasabb cirkuszműsorát mutatjuk be ebben az esztendőben. A Magyar Nemzeti Cirkusz 2018-ban tartja 24. évi turnéját Magyarországon. Visszatérő nézőink már tudják, hogy minden évben vadonatúj világszínvonalú műsorral járjuk az országot, a világ legjobb artistáinak vendégszereplésével.

 

Európa egyik legjobb vadállat produkciója. Korábban az oroszlánok Martin Lacey Jr. vezetésével a Monte-Carlói Nemzetközi Cirkuszfesztiválon Arany díjat nyertek. Műsorukat ezúttal Argentínából Bruno Raffo mutatja be.

A Columbiai magasdrót csoport néhány évvel ezelőtt 4 fővel már nagy sikerrel szerepelt nálunk. Közkívánatra idén ismét a vendégeink, immár 7 fővel. Életveszélyes produkciók a magasban biztonsági kötél és védőháló nélkül! A kupolában a Gerling csoport!

 

Először Magyarországon dupla halálkerék produkció. Az eddiginél még vakmerőbb ugrások egyszerre 4 kerékben, szintén biztonsági kötél és háló nélkül! Műsorukat Budapesten, Kínában, Moszkvában Arany díjjal, Monte-Carlóban Bronzzal díjazták.

 

A Casselly család szinte házi fellépő a Nemzeti Cirkusznál. A Monte-Carlói Cirkuszfesztiválon Ezüst-, majd Arany díjat nyert család a világ leglenyűgözőbb elefántrevűjét mutatja be 4 elefánttal és 4 lóval. A világ legfiatalabb elefántidomára René Casselly Jr. gyönyörű formációkat alkot az állatokkal.

 

A Varsói Nemzetközi Cirkuszfesztiválon-  ahol a közönség döntött a díjak sorsáról - az ausztriai származású Don Christian nagyon vicces és barátságos műsorával Arany díjat vehetett át. Különböző produkcióival a kicsiket és természetesen a nagyokat is egyaránt szórakoztatja.

 

A világ egyik legveszélyesebb levegő produkciója, először Európában Super Silva Jr.! Édesapja elsöprő sikereket aratott, idén pedig fia vette át szerepét. Vakmerő bátorsággal szerepel nap, mint nap, amit tenyér izzadtság nélkül nem is lehet végignézni. Minden előadáson az életével játszó Brazil fiatalember hobbijának is vallja munkáját, talán ezért még élvezhetőbb az előadás módja.

 

Egy igazi cirkuszban elengedhetetlenek az állatok. 2018-ban a Monte-Carlói Nemzetközi Cirkuszfesztiválon Ifj. Richter József és Merrylu Richter beírták magukat a cirkusztörténelembe egzotikus állatprodukciójukkal. A legrangosabb szakmai zsűri ezt a produkciót bírálta a legmagasabb pontszámmal. Természetesen ezt a produkciót is láthatja a hazai közönség porondunkon.

 

Cirkuszunk első Japán fellépője. A hazai közönség először láthatja Magyarországon. 3 évig a világhírű német Roncalli Cirkusszal turnézott. Idén nagy megtiszteltetés számunkra, hogy sikerült ezt a nagyszerű zsonglőr produkciót leszerződtetni. Ty Tojo a háta mögötti zsonglőrözéssel a Guiness rekordok közé is bekerült.

A hamisítatlan cirkuszi hangulatot a Nemzeti Cirkusz 8 tagú fúvós zenekara teszi teljessé, akik minden előadásunkat élőben kísérnek, bármilyen műfajról is legyen szó.

Immár 4. éve láthatja a közönség műsorunkban az igen jellegzetes hangú afrikai énekesnőnket Lady Masallah-t.

Továbbra is a Magyar Nemzeti Cirkusz a legnagyobb és legszínvonalasabb utazócirkusz, 70 tagú társulattal, több mint 60 idomított állattal!

Konferanszié: Réz Tamás
Karmester: Várszegi János

 

Sok szeretett várja 2018-ban is a világ legfiatalabb cirkuszigazgatója, ifj. Richter József és társulata a lelkes és igényes szórakozásra vágyó közönséget!