Vajon milyen díjjal térnek haza a Magyarok a 42. Monte-Carloi Cirkuszfesztiválról?

Sajtóközleményt adott ki Stefánia hercegnő!

 

250 éves évfordulóját ünnepli 2018-ban a modern cirkusz.
1768-ban Philip Astley a leszerelt lovas katona, elkezdte lovait körbe-körbe hajtani egy 13 méteres körben, majd produkcióját kibővítette akrobatákkal, zsonglőrökkel, bohócokkal és így született meg a modern kori cirkusz Londonban.

     

Hogy tiszteletüket fejezzék ki Philip Astley előtt Stefánia Hercegnő a Monte-Carloi Nemzetközi Cirkuszfesztivál szervező bizottságának elnöke meghívta a legendás manézsba a legjobb "Lovas pas de deux" számot a modern cirkusz történetében, amit ifj. Richter József és fiatal felesége Merrylu mutat be.
Az egyik leglenyűgözőbb pillanat ebben a produkcióban, amikor Merrylu férje fején egyensúlyozik miközben ő 2 lovon áll, akik körbe vágtáznak a porondon.
Stefánia hercegnő ezen sajtótájékoztatója nagyon nagy megtiszteltetés számunkra.

A produkció mellett meghívást kapott Ifj. Richter József és lovas akrobatái is a legendás magyar zászlóval lóháton, illetve szintén elmaradhatatlan a legendás manézsban a cirkuszvilág legnagyobb egzotikus állatprodukciója, amit több mint 30 állattal mutatba a Nemzeti Cirkusz igazgatója és felesége.

a 42. Monte-Carloi Nemzetközi Cirkuszfesztivál 2018. Január 18. - 28. között kerül megrendezésre, amely 1976 óta a cirkuszvilág legrangosabb eseménye. A rendezvényre már maga a meghívás is egy nívós elismerés az artisták számára, amennyiben Arany, Ezüst vagy Bronz Bohóc díjat nyernek, az pedig felér egy Oscar díjjal is.

Szurkoljon Ön is velünk Hivatalos Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/magyarnemzeticirkusz/
vagy megtehetik ezt Hivatalos Instagram oldalunkon: https://www.instagram.com/magyarnemzeticirkusz/

Hajrá Magyarok!