CIRCUS MAXIMUS AZ ARÉNÁBAN

MAJDNEM SZÁZ EGZOTIKUS ÁLLAT SZEREPEL A TURNÉZÁRÓ PRODUKCIÓBAN

​Október 28-án a Magyar Nemzeti Cirkusz Richter az eddigi legnagyobb volumenű produkcióját láthatjuk a Papp László Budapest Sportcsarnokban. A cirkuszi szuper show közel 100 egzotikus állattal és több mint 100 fős stábbal várja a nagyérdeműt!

A műsor elején megszólal a Himnusz, és Mambo nevű elefántbikánk behoz egy nemzetiszínű zászlót. Nemcsak a porondon megy majd körbe, hanem a közönség közé is bemegy.

Az idei műsor gerince nem változik, de egyes produkciók kibővítve lesznek láthatóak, az állatszámokban majdnem száz egzotikus állat szerepel majd, illetve a Sky Fighters repülő motorosai is többen lesznek, és olyan kuriózumot is bemutatnak, amely a cirkuszi sátorba nem fért be: például a repülő motoron történő hátraszaltót.

A több mint százfős stáb összesen tíz kamion­nal érkezik, és több tonna földet visznek a lovak számára kiterített gumiszőnyeg alá. Ilyet még nem látott az Aréna közönsége! Száznál is több állat vonul fel a porondon, többek között öt afrikai elefánt, zsiráfok, zebrák, lámák és púpos tevék fognak szerepelni a világ legnagyobb egzotikus állatprodukciójában.

Az esten a tradicionális cirkuszi világ minden bugyrába bepillantást nyerhet a közönség. Az állatprodukció mellett akrobaták, zsonglőrök, kutyarevü, zenélő bohóccsoport és extrém FMX motoros világszám, valamint a Richter csoport lovasakrobata-produkciója lesz látható. A Monte-carlói Nemzetközi Cirkuszfesztiválon többször is aranydíjjal kitüntetett csoport mellett a világ minden tájáról érkező művészek előadását élvezhetjük. Például az aranydíjas Rene Casselly Jr. és öt afrikai elefántjának lélegzetelállító műsorszámát.


Ifjabb Richter József cirkuszigazgató és a Nemzeti Cirkusz teljes társulata sok szeretettel várja az igényes szórakozásra vágyókat, Európa legszínvonalasabb cirkuszi szupershow előadására! Világraszóló és kihagyhatatlan élmény lesz.

CIRCUS MAXIMUS
Magyar Nemzeti Cirkusz Richter
2017. október 28. 19:00
Papp László Budapest Sportaréna

Jegyek a www.broadway.hu oldalon, az ismert jegyirodákban és a helyszínen kaphatók!