Cirkuszok éjszakája Balatonlellén

A Magyar Nemzeti Cirkusz elefántjait fürödtek a Cirkuszok éjszakája rendezvényen Balatonlellén 2017. július 15-én. MTI Fotó: Varga György

Idén is több balatoni helyszínen várta változatos programokkal az érdeklődőket. A Magyar Nemzeti Cirkusz, a Richter Flórián Cirkusz, az Exit Cirkusz és az Eötvös Cirkusz összefogásában megvalósuló esemény immár hagyományosan elefántfürdetéssel vette kezdetét Balatonlellén. A Magyar Nemzeti Cirkusz öt afrikai elefántja - Mambo, Betty, Nanda, Tonga és Kimba - hűsítő fürdőt vettek a tó partján. 

A világ legnagyobb szárazföldi állatai 15 órakor indultak a Cirkusz térről a 7-es főúton át a strandra. A vállalkozó kedvű látogatók fel is ülhettek az állatok hátára.

Közvetlenül a Balaton parton a Sky Fighters repülő motorosok szórakoztatták a közönséget, míg a Cirkusz téren felállított óriássátor előtt a kezdés előtt több órával már kígyózó sorok álltak a bejáratnál. A műsor kezdése előtt porondlátogatást tartottunk a gyerekeknek, akik cirkuszi eszközöket is kipróbálhattak, illetve a cirkusz legfiatalabb elefántja Kimba megborotvált a porondon egy fiatalembert. Az este folyamán látható volt a Horror Cirkusz!, majd éjfélkor tűzijátékkal zárult a programsorozat.

Pótszékkes teljes teltházzal kirobbanó hangulatban szórakozhatott a közönség. Több extra produkciói is bekerült az előadásba, amit a nagyérdemű csak ezen a különleges éjszakán láthatott.

 

Nagyon sok sajtó találta érdekesnek, a világon egyedülálló programot:

http://www.mediaklikk.hu/video/cirkuszolj-vendegunk-richter-jozsef-kossuth-dijas-cirkuszmuvesz/

http://nepszava.hu/cikk/1134832-cirkuszok-ejszakaja-balatonlellen/

http://www.mediaklikk.hu/video/ma-delelott-2017-07-15-i-adas-3/

https://tenyek.hu/belfold/239739_iden-nem-furodhettek-a-balatonban.html

http://www.dehir.hu/bulvar/mambo-betty-nanda-tonga-es-kimba-pancsolhat-a-balatonban/2017/07/15/