Július 15. CIRKUSZOK ÉJSZAKÁJA

Telhet el úgy nyár, hogy ne legyen Cirkuszok éjszakája és elefánt pancsolás a balatonlellei Napfény Strandon? - Ha az időjárás engedi, akkor szerintünk nem. Idén július 15.-én rendezzük meg a Cirkuszok éjszakáját.

A Balaton - a Magyar tenger - hagyományához tartozik, hogy a Cirkuszok éjszakája beharangozójaként a Casselly család öt csodálatos afrikai elefántja Mambó, Betty, Nanda, Tonga és Kimba a balatonlellei Napfény stradon pancsolnak. Ez idén sem lehet másképp. Az elefántok 15 órakor indulnak a cirkusz sátrától. Érkezés a napfény strandra kb.: 15:20 Egy hatalmas gyümölcsasztal fogja várni őket a parton, illetve a nagy melegben hűsítő pancsolást vesznek majd. Természetesen ne lepődjön meg senki, hogy egy kis meglepetéssel is fognak készülni.

Szeretne a Balaton partján elefántlovaglást tenni? Természetesen ez alkalommal ez is megoldható lesz. Egy meghatározott összegért cserébe gyermek és felnőtt egyaránt felülhet majd az elefántok hátára és egy kellemes elefántlovaglást tehet mindenki közvetlenül a Balaton partján!
 
Extrém cirkuszi világszám is látható lesz szintén közvetlenül a parton! A világhírű SKY FIGHTERS repülő motorosok, több mint 20 métert repülnek a levegőben és ámulatba ejtő, illetve életveszélyes mutatványokkal fogjak kápráztatni a strandra látogatókat.
 
Esti programok: 18 óra és 24 óra között Balatonlellén, a 7 út mellett a cirkusz téren felállított óriássátrunkban
Kapunyitás: 18 óra
Műsorunk kezdése előtt porondlátogatás kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Cirkuszi ezsközöket próbálhatnak ki.
20 órától extra kibővített műsorunk látható. Utána: egyéb programok és séta állatparkunkban.
23 órától először a Nemzeti Cirkusz porondján a Horror Cirkusz! Gyere és győzd le félelmedet!
24:00 Tüzijáték
 
 
Ifj. Richter József cirkusz igazgató, 70 fős társulata, több mint 60  állattal sok szeretettel várja az igényes szórakozásra vágyó kicsiket és nagyokat egyaránt!