A Cirkusz Világnapja Debrecenben

A CIRKUSZ VILÁGNAPJA DEBRECENBEN!

2014. április 19-én, szombaton világszerte több mint harminc ország cirkuszi társulata, köztük hazánk legnagyobb és legszínvonalasabb utazó cirkusza, a Magyar Nemzeti Cirkusz is a művészet világnapját ünnepli.

Az idén 5. alkalommal megrendezésre kerülő cirkuszi világnapon a Debrecenben állomásozó Nemzeti Cirkusz mindenki számára ingyenesen megtekinthető nyílt napot tart. 

"A debreceni közönség szombati nyílt napunkon betekinthet a cirkusz titokzatos világába, nyílt próbákat tartunk, művészeink még az idomítás rejtelmeibe is beavatják a publikumot. Szeretnénk, ha a látogatók saját szemükkel győződnének meg róla, hogy mennyi munka és felkészülés előzi meg az előadásokat, valamint, hogy cirkuszunk a kulisszák mögötti körülmények tekintetében is méltó egyedülálló rangjára.
Különleges év ez számunkra, mivel a Nemzeti Cirkusz idén ünnepli 20 éves jubileumát, így rengeteg érdekességet, unikumot mutatunk az embereknek. Reméljük, hogy a hajdú-bihari közönség partner lesz abban, hogy együtt igazán emlékezetessé tegyük a Cirkusz Világnapját.” – jegyezte meg Ifj. Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz Arany Pierrot-díjas igazgatója.

A Cirkusz Világnapja
Debrecen, a Baumax melletti területen
2014.04.19. 10:00 - 12:00 óráig
Forrás: www.magyarnemzeticirkusz.hu