Kecskeméten a Vízműdombnál vendégszerepel társulatunk!

Megérkezett társulatunk Kecskemétre.

Ebben az évben is a Vízműdombnál a szokott helyen várjuk vendégeinket. Közel 1500 férőhelyes sátrunk bizony hamar megtelik az igényes szórakozásra vágyó közönséggel.

Az online jegyértékesítésnek köszönhetően vásárolja meg jegyét elővételbe, ezzel biztosítva helyét Magyarország legszínvonalasabb cirkuszműsorára és még a hosszú sorban állást is elkerülheti.

Idei nemzetközi műsorunk világhírű vendégművészei először Magyarországon! Közönségünk ezeket a világszínvonalú produkciókat hazánkban még soha, sehol nem láthatta, amelyek garantálják az életre szóló élményt, a remek hangulatot és a magas színvonalú előadást.

Extrém cirkuszi produkció! Először Magyarországon a Sky Fighters repülő motorosok, akik vérfagyasztó produkciót mutatnak be! A cirkusz egyik végéből a porond felett a cirkusz légterében, több mint 20 méteres ugrás! A produkció garantáltan örök élményt nyújt az adrenalin és motor kedvelőknek is.
Többek között a világ legjobb kutya revü produkciója, a cirkuszvilág legnagyobb egzotikus állat száma, a világ egyik leggyorsabb zsonglőre és még számos más meglepetés. Előadásunkat a Nemzeti Cirkusz 8 tagú fúvós zenekara kíséri, énekesünk afrikából Lady Masallah.

Vár mindenkit Ifj. Richter József igazgató és 70 tagú társulata május 17-től - május 28-ig Kecskeméten a Vízműdombnál!