Újra pozitív visszajelzést kapott a társulat az állatoktól - Teve született!

2017. április 23.-án reggel Debrecenben nőstény teve született a Magyar Nemzeti Cirkusznál.

Remek, pozitív visszajelzés arról, hogy az állatok biztonságban és jól érzik magukat. Hiszen egy jó cirkusznál nem csak szerepelnek, hanem szaporodnak is az állatok. 2016. szeptemberében Mosonmagyaróváron láma született, ezúttal pedig teve. A cirkusz facebook oldalán újra a közönség véleményét kéri, hogyan nevezzék el a gyönyörű kedvencüket. Női arab neveket vár a társulat.

Az újszülött nagyon jól van, tegnap az anyukájával volt egésznap, ma -egy naposan - pedig már a többiekkel is találkozott. Nagyon jól érzi magát a békéscsabai hatalmas füves területen és már a többiek is játszadoznak vele. Nem egyszerű, sőt nagyon nehéz hivatás ez. Ifj. Richter József cirkuszigazgató, illetve kedvese Merrylu Richter felváltva egésznap gondozzák az egy napos baby tevét.

A héten Békéscsabán vendégszerepel társulatunk Magyarországon legszínvonalasabb cirkuszműsorával. Többek között a sok generációs cirkuszdinasztia sarjai Merrylu és József a 2018. Monte-Carlo-i Nemzetközi Cirkuszfesztiválra meghívott produkcióját is megtekinthetik, ami a cirkusz világ legnagyobb egzotikus állatprodukciója.

 

Ifj. Richter József és 70 tagú társulata, több mint 60 állattal várja sok szeretettel az igényes szórakozásra vágyó közönségét Békéscsabán a Csaba Parkban, csak Május 1-ig!