A társulat Debrecenben ünnepli a Cirkusz Világnapját!

Megérkezett társulatunk Debrecenbe.

Ebben az évben is a megszokott helyen a Balmazújvárosi út, volt Baumax parkolójánál várjuk vendégeinket.
Bármely előadásunkra megvásárolhatják weboldalunkon online jegyeiket! Közel 1500 férőhelyes sátrunk bizony hamar megtelik az igényes szórakozásra vágyó közönséggel. Az online jegyértékesítésnek köszönhetően vásárolja meg jegyét gyorsan elővételben, egyszerűen és a hosszú sorban állást elkerülve, ezzel biztosítva helyét Magyarország legszínvonalasabb cirkuszműsorára.

Idei nemzetközi műsorunk világhírű vendégművészei először Magyarországon! Közönségünk ezeket a világszínvonalú produkciókat hazánkban még soha, sehol nem láthatta, amelyek garantálják az életre szóló élményt, a remek hangulatot és a magas színvonalú előadást.

Extrém cirkuszi produkció! Először Magyarországon a Sky Fighters repülő motorosok, akik vérfagyasztó produkciót mutatnak be! A cirkusz egyik végéből a porond felett a cirkusz légterében, több mint 20 méteres ugrás! A produkció garantáltan örök élményt nyújt az adrenalin és motor kedvelőknek is.
Többek között a világ legjobb kutya revü produkciója, a cirkuszvilág legnagyobb egzotikus állat száma, a világ egyik leggyorsabb zsonglőre és még számos más meglepetés. Előadásunkat a Nemzeti Cirkusz 8 tagú fúvós zenekara kíséri, énekesünk afrikából Lady Masallah.

Nyolcadik alkalommal ünneplik meg a Cirkusz Világnapját, amelyet a monacói hercegnő által vezetett világszövetség (Fédération Mondiale du Cirque) kezdeményezésére minden év áprilisának harmadik szombatján tartanak Európa- és világszerte.

Ehhez az eseményhez a világ cirkuszai, köztük a Magyar Nemzeti Cirkusz is csatlakozott. Ezt a rangos esemény a cirkusztól 11 órakor induló Cirkuszi parádé és Felvonulással nyitjuk meg, amely egészen Debrecen belvárosáig vonul, majd onnan vissza a cirkuszhoz. Velünk tart idei vadonatúj műsorunk vendégművészei, akik először láthatóak Magyarországon, az 5 afrikai elefánt, tevék, pompás lovák, lámák, illetve a Nemzeti Cirkusz zenekara és énekesünk Lady Masallah.
A rendezvényt 15:00-kor és 18:00-kor kezdődő VILÁGSZÁMOK A PORONDON című előadásunkkal folytatjuk, amelyen belül a közönségnek lehetősége nyílik saját háziállatával bemutatni, mit tud ki kiskedvencük. Tud pacsit adni a kutyusod?  Betéve ismeri az „Ül!” és „Fekszik!” vezényszavakat? Visszahozza a labdát? Hatalmasat tud ugrani? Vicces, amikor futóversenyt játszotok? Bármilyen trükkel van lehetőség jelentkezni. A legjobb a manézsunkban is megmutathatja tudását.

Ifj. Richter József igazgató, 70 tagú társulata, 60 állatával április 12-től - április 23-ig a Balmazújvárosi út, volt Baumax parkolójánál várja az igényes szórakozásra vágyó közönségét.