Miskolcon vendégszerepel a Magyar Nemzeti Cirkusz

Megérkezett társulatunk Miskolcra.

Ebben az évben a pesti úti TTL Áruház melletti területen várjuk vendégeinket. Miskolcra érkezésünkkor beindult a weboldalunk online jegyértékesítése is! Közel 1500 férőhelyes sátrunk bizony hamar megtelik az igényes szórakozásra vágyó közönséggel. Március 26.-án a vasárnap 11 órási előadásra minden jegyünk elkelt!

Az online jegyértékesítésnek köszönhetően vásárolja meg jegyét elővételbe, ezzel biztosítva helyét Magyarország legszínvonalasabb cirkuszműsorára és még a hosszú sorban állást is elkerülheti.

Idei nemzetközi műsorunk világhírű vendégművészei először Magyarországon! Közönségünk ezeket a világszínvonalú produkciókat hazánkban még soha, sehol nem láthatta, amelyek garantálják az életre szóló élményt, a remek hangulatot és a magas színvonalú előadást.

Extrém cirkuszi produkció! Először Magyarországon a Sky Fighters repülő motorosok, akik vérfagyasztó produkciót mutatnak be! A cirkusz egyik végéből a porond felett a cirkusz légterében, több mint 20 méteres ugrás! A produkció garantáltan örök élményt nyújt az adrenalin és motor kedvelőknek is.
Többek között a világ legjobb kutya revü produkciója, a cirkuszvilág legnagyobb egzotikus állat száma, a világ egyik leggyorsabb zsonglőre és még számos más meglepetés. Előadásunkat a Nemzeti Cirkusz 8 tagú fúvós zenekara kíséri, énekesünk afrikából Lady Masallah.

Vár mindenkit Ifj. Richter József igazgató és 70 tagú társulata március 22-től - április 02-ig a pesti úti TTL Áruház melletti területen!