A Magyar Nemzeti Cirkusz bemutatja: VILÁGSZÁMOK A PORONDON! című vadonatúj műsorát

A Magyar Nemzeti Cirkusz bemutatja 2017. évi új műsorát: VILÁGSZÁMOK A PORONDON!

Idei nemzetközi műsorunk világhírű vendégművészei először Magyarországon! Közönségünk ezeket a világszínvonalú produkciókat hazánkban még soha, sehol nem láthatta, amelyek garantálják az életre szóló élményt, a remek hangulatot és a magas színvonalú előadást.

Extrém cirkuszi produkció! Először Magyarországon a Sky Fighters repülő motorosok, akik vérfagyasztó produkciót mutatnak be! A cirkusz egyik végéből a porond felett a cirkusz légterében, több mint 20 méteres ugrás! A produkció garantáltan örök élményt nyújt az adrenalin és motor kedvelőknek is.


Rosi Hochegger a Monte-Carlo-i Cirkuszfesztivál Ezüst díjasa
 Ausztriából érkezett hozzánk! Nagyon különleges és vicces produkcióval készült Scout nevű lovával, aki a nagy játszadozás közepette a porondon saját ágyában tér nyugovóra.

h23

Ezen a produkción kívül még elhozta nekünk a világ legjobb kutyarevü műsorát is. A kedves, vidám produkció alatt a közönség mindig ámulatba esik, hogy mennyi mindenben partnerek a kis házi kedvencek gazdijukkal, akik először járnak Magyarországon.

Mexikói vendégünk idén a világ egyik leggyorsabb zsonglőrje: Juan Pablo Martinez. Fiatal kora ellenére már közel 50 országban mutatta be egyedi tempózsonglőr produkcióját. Idén a Magyar közönség elismerését szeretné elnyerni új műsorával. Tempó, tempó, tempó.... nem csak a megszokott buzogányokkal, hanem mexikói kalapokkal és pingpong labdákkal is zsonglőrözik vérpezsdítő dél-amerikai ritmusba.


Cirkuszunk mobul szökőkútját alkotják The Michels bohócprodukció tradicionális műsort képvisel, amit ezúttal vízzel ötvöznek művészeink. Garantált a felhőtlen kacagás mindenki számára! A világ számos nagy cirkusza után először Magyarországon!

Repülő emberek a kupolában! Az Arany-Pierrot díjas, rendkívül tehetséges fiatalokból álló Richter csoport vadonatúj Orosz hinta produkciójával lepi meg a közönséget új nemzetközi műsorunkon. A legendás tripla szaltó a hintáról, hatalmas ugrások a cirkusz kupolája alatt egy különleges látványos megvilágításban!

UAD_5860

2018 Monte Carlo - A nagy lehetőség! Az egyetlen Magyar Arany Pierrot díjas művészek a Richter csoport Hungarikummá nyilvánított lovas akrobata száma, amelyben a világon egyedülálló produkciókat is láthat a közönség. Közkívánatra a jól megszokott magyar zászlóval. A produkciót felkérték a világ legnagyobb Cirkuszfesztiváljára Monte-Carloba, így idén betekintést nyerhetnek a fesztiválra való felkészülésre!

richter józsef2

 Többek között elővezeti Merrylu Richter és Richter József Jr. a világ legnagyobb egzotikus állatprodukciióját is porondunkon: lámák, zebrák, zsiráfok, elefántok és tevék együttes produkciója.

A világ legfiatalabb elefántidomára, több Monte-Carlo-i díjat is bezsebelt. Német vendégünk René Casselly jr. nagy sikert aratott párizsi fellépései után újra Magyarországon Mambóval, Bettyvel, Tongával, Nandával és Kimbával. Az öt afrikai elefánttal legújabb produkcióját mutatja be és újra látható a legendás tripla szaltó az elefánt hátára.

A nagy sikerű Afrika Afrika című előadásunk után újra a porondon a Kenia boys. Az akrobata csoport jól teljesített és remekül érezte magát társulatunknál, így szívesen színesítik idei műsorunkat is új produkciójukkal.

Lady Masallah

A hamisítatlan cirkuszi hangulatot a Nemzeti Cirkusz 8 tagú fúvós zenekara teszi teljessé, akik minden előadásunkat élőben kísérnek, bármilyen műfajról is legyen szó.

3. éve vendégünk a gyönyörű hangú afrikai énekesnőnk Lady Masallah. Magyarország nagyon közel került a szívéhez, így nagy örömmel vállalta idén is az ország szebbnél szebb városaiban turnézó cirkuszunk felkérését.

Továbbra is a Magyar Nemzeti Cirkusz a legnagyobb és legszínvonalasabb utazócirkusz, 70 tagú társulattal, több mint 60 idomított állattal!

Sok szeretett várja 2017-ben is a világ legfiatalabb cirkuszigazgatója, ifj. Richter József és társulata a lelkes és igényes szórakozásra vágyó közönséget!