Cirkuszi parádé és felvonulás Debrecenben!

A 20 éves Magyar Nemzeti Cirkusz társulata 2014.04.15-én, kedden 11:00 órakor jubileumi felvonulásra indul a Baumax melletti területről (Balmazújvárosi út) egészen Debrecen belvárosáig.

Az Ifj. Richter József vezette 70 fős társulat idén ünnepli a cirkusz 20 éves jubileumát. Ebből az alkalomból, a teljes társulat négy afrikai elefánttal, pompás lovakkal, pónikkal, csinos artista hölgyekkel és bohócokkal rendőri kíséretben vonul be a cívisváros szívébe. A parádét a debreceni mazsorett csoport, a Feeling Fantasy táncosai pazar műsorral kísérik.

A felvonulás során Ifj. Richter József cirkuszigazgató ízelítőt a 20 éves Nemzeti Cirkusz eddigi leglátványosabb előadásából!

Gyere el és találkozz személyesen is a nemzetközi cirkuszvilág sztárjaival, a Monte-Carloi Cirkuszfesztivál Arany Bohóc-díjas Casselly család tagjaival, az Arany Pierrot-díjas Richter csoporttal, az olasz Caveagna fivérekkel és a műsor többi fellépőjével!

Tarts velünk Te is és légy részese a Nemzeti Cirkusz csodavilágának!

Útvonal: 

Debrecen, Baumax parkoló: Indulás 11:00 órakor
Balmazújvárosi út - Füredi út - Egyetem sugárút - Hunyadi János utca - Rákóczi út - Burgundia utca - Kossuth utca - Széchenyi utca - Nyugati utca - Segner tér - Pesti utca - Böszörményi út - Füredi út - Balmazújvárosi út - Baumax parkoló /érkezés/ 

Forrás: www.magyarnemzeticirkusz.hu
Fotók: www.szon.hu