ELSŐ GYŐRI NEMZETKÖZI CIRKUSZFESZTIVÁL!

Megérkezett társulatunk Győrbe!

Jöjjön el Ön is és szavazzon, hiszen idén először a közönség szavazatán múlik, hogy melyik produkció nyeri el az Arany díjat! Szavazzon a kapott szelvényen a legjobb produkcióra, hogy kiderüljön az Ön városában ki volt a legjobb.

Idén úgy döntöttünk, hogy Budapest után Győrbe hozzuk a cirkuszfesztivál hangulatát. Így az idén a világ számos fesztiváljain Arany minősítést kapott produkciókat láthatnak porondunkon.

Szeptember 10.-én szombaton 11 órától Nemzetközi cirkuszparádét és felvonulást szervezünk a cirkusztól egészen a belvárosig, majd egy másik útvonalat választva vissza a sátorhoz. Aki még nem látott Győr belvárosában világhírű művészeket ünnepelni, zebrákat, pónikat, pompás lovakat, púpos tevéket és öt afrikai elefántot, annak most itt a helye. Természetesen a parádénkat is élőben kíséri 8 tagú fúvós zenekarunk és hallhatják az egyenesen Afrikából érkezett énekesnőnket, aki nem más, mint Lady Masallah.

Szeptember 17.-én szombaton 11 órától 13 óráig Ingyenes nyílt cirkusznapot tartunk, ahol az érdeklődők betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé! Lehet állatot simogatni, eszközöket kipróbálni, közös fotókat készíteni és dedikáltatni, megnézni hogyan próbálnak az artisták, az idomárok az állatokkal... és a fókák még egy egyedülálló programmal is várják az érdeklődőket.

Az idei műsorról műsorfüzetet vehetnek a kasszában, a büfé kocsinál, illetve a bejáratnál lévő popcorn pultnál, melyben 1-1 leírást találnak a cirkuszunkról, és a Cirkusz Fesztivál fellépőiről, s a hátulján még aláírás gyűjtésére is hagytunk helyet! Természetesen erről a rendezvényünkről sem hiányozhat a nemzeti cirkusz fúvós zenekara és a gyönyörűhangú Lady Masallah.

Szeptember 18.-ig várja nagyon sok szeretettel Győrben, Marcalvárosban a szokott helyen Ifj. Richter József, a világ legfiatalabb cirkuszigazgatója és 70 fős társulata az igényes szórakozásra vágyó rajongóit.