ELSŐ SZÉKESFEHÉRVÁRI NEMZETKÖZI CIRKUSZFESZTIVÁL

Megérkezett társulatunk Székesfehérvárra!

Jöjjön el Ön is és szavazzon, hiszen idén először a közönség szavazatán múlik, hogy melyik produkció nyeri el az Arany díjat! Szavazzon a kapott szelvényen a legjobb produkcióra, hogy kiderüljön az Ön városában ki volt a legjobb.

Idén úgy döntöttünk, hogy Budapest után Székesfehérvárra a Vásártéren felállított 1500 férőhelyes Óriás sátrunkba hozzuk a cirkuszfesztivál hangulatát. Így az idén a világ számos fesztiváljain Arany minősítést kapott produkciókat láthatnak porondunkon.

Szeptember 3.án szombaton 11 órától 13 óráig Ingyenes nyílt cirkusznapot tartunk, ahol az érdeklődők betekintést nyerhetnek a kulisszák mögé! Lehet állatot simogatni, eszközöket kipróbálni, közös fotókat készíteni és dedikáltatni, megnézni hogyan próbálnak az artisták, az idomárok az állatokkal... és a fókák még egy egyedülálló programmal is várják az érdeklődőket.

Az idei műsorról műsorfüzetet vehetnek a kasszában, a büfé kocsinál, illetve a bejáratnál lévő popcorn pultnál, melyben 1-1 leírást találnak a cirkuszunkról, és a Cirkusz Fesztivál fellépőiről, s a hátulján még aláírás gyűjtésére is hagytunk helyet! Természetesen ezt a rendezvényünket is, úgy mint minden előadásunkat élőben kíséri a 8 tagú fúvós zenekarunk és hallhatják az egyenesen Afrikából érkezett énekesnőnket, a gyönyörűhangú Lady Masallah-át.

Szeptember 4.-ig várja nagyon sok szeretettel Székesfehérváron, a Vásártéren Ifj. Richter József, a világ legfiatalabb cirkuszigazgatója és 70 fős társulata az igényes szórakozásra vágyó rajongóit.