Nemzetközi cirkuszparádé Debrecenben

A Magyar Nemzeti Cirkusz társulata április 09-én, szombaton 11 órakor felvonulásra indult a Baumax parkolóból a belvárosba...

Az ifj. Richter József vezette teljes társulat öt afrikai elefánttal, pompás lovakkal, egzotikus állatokkal, világhírű artistákkal, bohócunkkal - természetesen rendőri kísérettel - vonult be Debrecen belvárosába. A parádé fergeteges hangulatáról a Nemzeti Cirkusz 8 tagú extra fúvószenekara gondoskodott, akik élőben húzták a "talp és pata alá valót".

Délelőtt már nagy tömeg fogadta az indulásra készülő társulatot. Több százan kilátogattak a nagyobb utcákra, terekre, hogy láthassák az elefántok - Namda, Kimba, Tonga, Betty, valamint Mambo - vonulását. Voltak akik gyalog vagy biciklivel kísérték végig a felvonulást.

Debrecen belvárosában először találkozhatott a közönség a nemzetközi cirkuszvilág sztárjaival, többek között a Monte-Carlo-i Cirkuszfesztivál Arany Bohóc-díjas Casselly család tagjaival, az Arany Pierrot-díjas Richter csoporttal, Totti Alexis Chaplin-díjas bohócunkkal és a műsor többi fellépőivel.