Összefoglaló a budapesti előadásainkról

Végéhez ért előadássorozatunk a 2016-os év első állomásán, Budapesten. Az idei évben először tartottunk jótékonysági előadást, melynek keretében a befolyt összeget az Együtt a daganatos gyermekekért alapítvány javára ajánlottuk fel!

Az előadáson több mint kétszázan vettek részt és járultak hozzá a beteg gyermekek gyógyulásához.

Ez alkalommal fantasztikus nyeremények kerültek kisorsolásra a tombolán, ehhez köszönjük a támogatást a Karosinvest Zrt. Hotel Karos Spa-nak, az Interticket Kft-nek az Űrkiállítás jegyekért, a Nyíregyházi Állatpark Nonprofit Kft.-nek, a Ludaspark Kft. - Campona Játszóháznak, a Feciht-ArtDekor Labornak az egyedi lámpákért és a Régió Játékboltnak a tárgyi nyereményért.

Első premier előadásunk március 11-én hatalmas sikert aratott, mely a következő 4 napban is tovább folytatódott! Idei műsorunk különlegessége az, hogy a nézők minden városban szavazhatnak is a legjobb produkcióra, így teljes mértékben fesztiválhangulatot élhetnek meg! Az utolsó előadáson ezeket a szavazatokat összesítjük és ünnepélyesen átadjuk a nyertesnek a az Arany díjat. Budapesten a győztes nem más, mint a Gerlings csoport lett!

A fiatal artistákból álló akrobata csoport valóban megérdemli az első helyet, hisz lélegzetelállító produkciókat mutattak be, halált megvető bátorsággal!

Most pedig már úton vagyunk a következő fesztivál helyszínre, Miskolcra, ahol 2016. március 18. és 28. között állomásozunk. Részleteket ide kattintva olvashat az előadások idejéről és a várható programokról.

Szavazzon akár weboldalunkon, hogy melyik előadó produkciója tetszett a legjobban! Szavazok >>