Világraszóló esküvő! Merrylu Casselly és ifj. Richter József egybekelt a szerelmesek napján!

Az egész világot bejárta Merrylu Casselly és ifj. Richter József esküvőjének híre, melyet 2016. február 14-én, a szerelmesek napján tartott meg az ifjú pár. 

A két csodálatos tehetség, akik többgenerációs artista család gyermekei, a két évvel ezelőtti Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztiválon találkozott, ahol egymás riválisai voltak. A versenyen mindketten aranyérmet nyertek,  s kimagasló produkcióik felkeltették egymás érdeklődését, melyből hamar lángra lobbant a szerelem. 

Másfél évvel ezelőtti eljegyzésüket követően idén örök hűséget fogadtak egymásnak Budapesten, a Szent István Bazilikában. Bence atya frappáns megközelítéssel engedte őket közös útjukra, mely valóban jól kifejezi a házasság kötelékét: "A házasság közös produkció, ahol figyelni kell a másikra, hogy jól sikerüljön."

Több százan nézték meg az ifjú párt, s várták őket a Bazilika előtt, ahol ifj. Richter József és Merrylu, a Casselly család elefántján, Mambo hátán ülve sétáltak át hintójukhoz. A két lábra álló elefánttal készült fotó és az esküvő híre hetedhét országon át ívelt, ahogy az a mesékben is meg van írva, s körbejárta a világot Pekingtől Londonig.

A mulatozás a Gödöllői Királyi Kastélyban hajnalig tartott, ahol 300 fős násznép gyűlt össze és ünnepelték meg a frissen kötetett frigyet.

Ifj. Richter József elmondta, hogy továbbra is Magyarországon, Budapesten fognak élni, és születendő gyermekeiket elsősorban magyar nyelvre szeretnék tanítani.

Az idei turnéban immáron férj és feleségként szerepelnek a két cirkuszdinasztia tehetséges gyermekei, kikre méltán büszke a család és az egész ország!