Bemutatjuk: Turné 2016 - Richter Nemzetközi CirkuszFesztivál

A Magyar Nemzeti Cirkusz bemutatja 2016. évi új műsorát: a Richter Nemzetközi Cirkuszfesztivált!

A Richter család neve az utóbbi 20 évben szorosan összefonódott a minőségi cirkusz fogalmával. Ezért döntöttünk úgy, hogy országos turnénk keretében Budapest után a vidéki nagyvárosokba is elvisszük a cirkuszfesztivál hangulatát, Monte Carlóban, Budapesten, Párizsban, Prágában és Moszkvában már nyertes artistákkal. "The Best of" A legjobbak fogják összemérni tudásukat 2016-ban a Magyar Nemzeti Cirkuszban.

Nekünk számít a közönség véleménye! Éppen ezért először Magyarországon, a fesztivál legjobb produkcióját csak és kizárólag a közönség szavazata fogja meghatározni! A szavazás közjegyző előtt lesz hitelesítve.

Ifj. Richter József igazgató elmondta, hogy az idei évben az eddigieknél is grandiózusabb előadásra számíthat a publikum, ugyanis itt mindenki 100%-ot fog nyújtani. A legjobbak fogják összemérni tudásukat: az előadásban 10 aranydíjas produkció lesz látható a világ számos fesztiváljáról.

A műsort változatlanul minden alkalommal élő zenével kíséri 8 fős zenekarunk és a csodálatos afrikai énekesnő, Lady Massala!

Továbbra is a Magyar Nemzeti Cirkusz Magyarország legnagyobb és legszínvonalasabb cirkusza, 70 tagú társulattal, több mint 60 idomított állattal!

Sok szeretettel várja 2016-ban is a világ legfiatalabb cirkuszigazgatója, ifj. Richter József és a Jászai-díjas, Érdemes Művész, Richter József alapító, valamint társulatuk a lelkes és igényes szórakozásra vágyó közönséget!

Ha kíváncsi a legjobbak viadalára, tartson velünk! Premier: 2016.03.11. 18 óra Budapest, Pólus Center parkolója

2016-os vadonatúj műsorunkban először láthat a közönség a Nemzeti Cirkuszban fóka produkciót, melyet Spanyolországból a Hölscher család mutat be, lenyűgöző oroszlánfókáival.

A 11. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál arany díjazottjai, a világhírű The Gerlings csoport is fellép, akik Kolumbiát képviselik. Egyedülálló magasdrót- és halálkerék számukkal kápráztatják el a közönséget, ahol nem 2, hanem egyszerre 4 artista kockáztatja az életét, s megmutatják, mennyire fontos az összhang és az egyensúly!

EGY IGAZI VILÁGREKORD IS SORRA KERÜL!

Az egyetlen magyar Arany Pierrot-díjas artista, Richter József Jr. eddig még soha nem látott produkcióval készült ismét az idei évben! A porondon 32 egzotikus állattal szerepel egyszerre! Lesz zsiráf, zebrák, tevék, lámák, lovak és elefántok!

Idén sem maradhat el a Richter csoport temperamentumos lovas akrobata produkciója, s ezen felül újabb eszközön, ugródeszkán is megmutatják tehetségüket. 

S mit ér egy cirkuszi műsor bohóc nélkül?

A humorról idén a Chaplin-díjas bohóc gondoskodik, aki egyenesen Spanyolországból érkezett, s nem más, mint Totti Alexis!

Totti folyamatosan azon munkálkodik, hogy újra és újra megújuljon és kész akár különleges állatokkal is együtt dolgozni. Sok bohóccal ellentétben szeret énekelni is és képes még saját családját is bevonni a siker érdekében!

Méltón gondoskodik a műsor színességéről!  

Természetesen idén is velünk tart a tini lányok nagy kedvence, Rene Casselly Jr., a Monte Carlói Cirkuszfesztivál aranydíjazottja, a világ legfiatalabb elefánt idomárja, aki ezúttal 5 elefánttal lép porondra!

Végül, de nem utolsósorban, bizonyára hallottak már a fergeteges zsonglőr számairól híres Eddy Carello-ról, aki Svájcból tart velünk a 2016-os turnén.

Eddy 11 éves korában lépett apja nyomdokaiba, tehát vérében van a szórakoztatás. Mutatványait folyamatosan fejleszti, az idei évben többek között a szakma által különösen elismert számát is bemutatja, ahol kislabdák pattogtatásával kelti életre dobszettjét!

A műsort változatlanul minden alkalommal élő zenével kíséri 8 fős zenekarunk és a csodálatos afrikai énekesnő, Lady Massala!

Továbbra is a Magyar Nemzeti Cirkusz a legnagyobb és legszínvonalasabb utazócirkusz, 70 tagú társulattal, több mint 60 idomított állattal!

Sok szeretett várja 2016-ban is a világ legfiatalabb cirkuszigazgatója, ifj. Richter József és társulata a lelkes és igényes szórakozásra vágyó közönséget!