A Cirkuszok Világnapján fellebben a kulisszatitkokat rejtő lepel!

2015. április 18-án szombaton 10 és 12 óra között érdemes ellátogatni Debrecenben, a Baumax mellett állomásozó Magyar Nemzeti Cirkusz sátrába! Ugyanis ezen alkalommal INGYENESEN betekintést nyerhetnek a kíváncsiskodók a kulisszák mögé, a próbákba, az állatidomítás rejtelmeibe, megtekinthetik a teljes állatparkot, és nem utolsó sorban, akár ki is próbálhatják az eszközöket!

Az eseményhez immáron 6. éve, világszerte több mint 30 országban csatlakoznak, köztük az ifj. Richter József által vezetett Magyar Nemzeti Cirkusz is! A látogatók ezen a napon saját szemükkel is meggyőződhetnek arról, hogy mekkora munka és felkészülés előzi meg nagysikerű előadásainkat!

Nagy szeretettel vár mindenkit a teljes társulat: ifj. Richter József és párja, Merrylu Casselly, a Richter csoport, a Casselly család, Giordano Caveagna, a Kenya Boys tagjai, természetesen bohócunk Jason is, és a zenészeink is! Valamint a teljes állatsereglet!

Ne hagyják ki az alkalmat és bátran készítsenek közös fotót kedvenc fellépőjükkel, vagy épp kérjenek autogramot és tegyék az ereklyék közé!

Reméljük szép számmal érkeznek Debrecenből és környékéről és ismét fantasztikus élményeket adhatunk a közönségnek!

 

A Cirkusz Világnapja
Debrecen, a Baumax melletti területen
2014.04.19. 10:00 - 12:00 óráig
Forrás: www.magyarnemzeticirkusz.hu