Cirkuszi parádé Debrecenben, 2015.04.15-én!

Kereken 1 év elteltével, 2015.04.15-én, szerdán 11:00 órakor újra útjára indul a Magyar Nemzeti Cirkusz társulata a Baumax melletti területről (Balmazújvárosi út) egészen Debrecen belvárosáig!

A felvonuláson részt vesz az ifjú pár ifj. Richter József és Merrylu Casselly, csodálatos lovaik hátán, a Casselly család további tagjai is velük tart 4 elefánt kíséretével, és lesznek még ott pónik, lámák és tevék is! A zenészeik szolgáltatják a talp alá valót, miközben a Kenya Boys tagjai ropják a táncot! És idén is a debreceni Feeling Fantasy mazsorett csoport pazar műsorral kíséri végig a társulatot!

Ha fergetegesen jó hangulatot szeretnél és kicsit megszínesíteni a hétköznapjaid, tarts a Magyar Nemzeti Cirkusz társulatával, találkozz az idei műsor, az „Afrika Afrika” világhírű fellépőivel, az alábbi útvonalon:

/Indulás/ Balmazújvárosi út - Füredi út - Egyetem sugárút - Hunyadi János utca - Rákóczi út - Burgundia utca - Kossuth utca - Széchenyi utca - Nyugati utca - Segner tér - Pesti utca - Böszörményi út - Füredi út - Balmazújvárosi út - Baumax parkoló /érkezés/ 

Vár benneteket sok szeretettel: Ifj. Richter József és 70 fős társulata!

Tarts velünk Te is és légy részese a Nemzeti Cirkusz csodás világának!


Forrás: www.magyarnemzeticirkusz.hu
Fotók: Sipeki Péter