2015. év új műsora: Afrika Afrika

Az idei szezonban az immáron 21 éve Magyarország legnagyobb és legszínvonalasabb utazó cirkusza a Magyar Nemzeti Cirkusz Afrikai hangulatot varázsol.

Az előadás első felében tematikus, Afrika köré épített műsorszámokat láthatnak a nézők, mely egy komplett témát ölel fel, így lett a műsor címe is: Afrika Afrika. A második félidőben is igazi tradicionális, lélegzetelállító, magas színvonalú cirkuszi műsorszámok kapnak helyet.

Tudják, nem a lélegzetvételek száma számít életünkben, hanem azok a pillanatok, amikor eláll a lélegzetünk! Ha sok-sok ilyen pillanatra szeretne visszaemlékezni, itt a helye a Magyar Nemzeti Cirkusz „Afrika Afrika” című előadásán!

Minden idők legnagyobb állatseregletével járják körbe az országot. Lesznek tigrisek, zebrák, púpos tevék, lámák, zsiráfok és a tavalyi nagy sikerrel járó fellépés után újra itt lesznek a csodálatos elefántok is, akik a Casselly család jóvoltából új produkciót mutatnak be a kedves rajongók számára.

Kenyából érkezett 8 tagú csoport látványos akrobatikai elemekkel tarkított produkcióval és egy tüzes limbóval gondoskodik arról, hogy a hangulat méltán afrikai legyen.

A Monte Carlo-ban aranybohóc díjat nyert ifjú harcos, René Casselly junior 4 afrikai elefánttal mutatja meg nekünk Maugli meséjét.

Velünk lesz még Giordano Caveagna, aki szabad kézzel varázsol kiscicákat 8 szibériai és bengáli tigriseiből.

Természetesen egy kis bohóckodás sem maradhat el, melyről Jasson bohóc gondoskodik, aki bizony komoly produkciót is képes lesz bemutatni.

Műsorunk sztárja, aki 2014-ben arany-díjat nyert el a 10. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztiválon, nem más mint Ifj. Richter József. A világon egyedülálló műsorszámmal készül, az afrikai hangulatba hozott "Puszta 5-ös fogat"-tal. Továbbá vele lesz frissen eljegyzett kedvese, Merrylu Casselly, akivel közösen szintén egy új produkciót mutatnak be: a Pass de deux-ot, egy látványos balettot emeléssekkel, fríz és andalúz lovaik hátán.

Az előadás zenei színvonaláról továbbra is a Nemzeti Cirkusz minden este élőben játszó 8 tagú fúvószenekara gondoskodik.

 

Mindenkit sok szeretettel vár Ifj. Richter József és 70 tagú társulata. 

 

 

Cirkuszpénztár nyitva tartás: naponta 9-19 óráig.
Információs telefon: 06-20-935-40-50
www.magyarnemzeticirkusz.hu