30. Jubileumi Gálaműsor

A Magyar Nemzeti Cirkusz bemutatja 2024. évi vadonatúj nemzetközi előadását, a 30 éves Jubileumi Gálaműsort!

Társulatunk a Monte-Carlói Nemzetközi Cirkuszfesztivál és a Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál Arany-, Ezüst-, és Bronz-díjas produkcióival indul országos turnéra és ünnepli 30 éves fennállását. A cirkuszvilág legnagyobb sztárjainak lélegzetelállító produkciói már önmagukban is felejthetetlen élményt nyújtanak, ám mi összegyűjtöttük őket egy több mint 2 órás világszínvonalú gálaműsorba. Egy igazi cirkuszi szupershow elengedhetetlen eleme az élőzene, így a hamisítatlan cirkuszi hangulatért idén is a Nemzeti Cirkusz zenekara felel.

A Richter család nevével fémjelzett társulat immár 3 évtizede garancia a minőségi szórakozásra és a magas színvonalú cirkuszi előadásra. Az Ifj. Richter József által vezetett Magyar Nemzeti Cirkusz az elmúlt 30 szezon alatt Európa egyik legelismertebb és legszínvonalasabb utazócirkuszává vált. Ezt igazolja, hogy a cirkuszunk alapítója Richter József az első és jelenleg egyetlen Kossuth-díjas cirkuszművész, míg Ifj. Richter József igazgató Hortobágyi Károly-díjas, immár hétszeres Arany-díjas és ezzel Magyarország legsikeresebb artistaművésze. A Richter család világsikerei és az évtizedek alatt gyűjtött kiváló tapasztalatai mutatkoznak meg a több mint 2 órás világszínvonalú előadás összeállításán és rendezésén.

A helyszíni jegyértékesítés március 18-án indul a Pólus Center mellett felállított óriássátrunknál. 

Célunk 2024-ben is folytatni a minőségi cirkuszművészet népszerűsítését, ahol egyszerre 3 generáció gazdagodhat életre szóló emlékekkel.