Idén nyáron minden idők leglátványosabb cirkuszi műsorával várunk Balatonlellén!

Nyáron, Balatonlellén vendégszerepel hazánk legnagyobb és legszínvonalasabb utazó cirkusza. A balatoni nyár már-már elképzelhetetlen a kivilágított cirkuszváros és a mellette található vidámpark látogatása nélkül, amelyek a lellei esték legkedveltebb szórakozását biztosítják az egész család számára.

Az idén 20 éves Magyar Nemzeti Cirkusz 70 tagú társulattal, félszáz idomított állattal és különleges jubileumi műsorral várja hatalmas sátrába a szórakozni vágyó közönséget.

A jubileumi gálaműsorban az első magyarként Arany Pierrot-díjat nyert Richter csoport mellett a cirkuszi világ sztárjai, a német Casselly család négy afrikai elefánttal látható a porondon. A műsor attrakciója, a világ legjobb elefánt akrobata száma, melyben René Casselly Jr. négy fordulatos szaltót hajt végre. A manézsban világhírű olasz bohócok, Steve & Jones, halálkerék, gumitestű íjásznő és rengeteg meglepetés várja a nagyérdeműt. Tradicionális trapéz számmal a cirkusz kupolájában a Flying Weiss.

Az előadásban Magyarországon egyedülálló módon egy igazi unikumot láthat a közönség: a Nemzeti Cirkusz népes állatseregletének legújabb tagja: az afrikai zsiráf bika, Zambesi  Ifj. Richter József cirkuszigazgató mellett lép a porondra.

A több mint két órás, világvárosi műsor után megtekinthetik a Magyar Nemzeti Cirkusz utazó állatkertjét. A közel 50 állatot számláló parkban 4 afrikai elefánt, lámák tevék, pónik, arab és holland fríz lovak valamint Zambesi, a zsiráf bika épített kifutókban pihen meg az előadást követően. Nézzenek körül a sátor táján, és győződjenek meg róla, hogy az Ifj. Richter József igazgatta Nemzeti Cirkusz a kulisszák mögötti körülmények tekintetében is méltó egyedülálló rangjára.

A premier napján, Július 01-én fergeteges cirkuszi parádé, felvonulás Balatonlelle belvárosában! A cirkuszi forgatag 11:00 órakor indul a Magyar Nemzeti Cirkusz óriás sátra elől.

 

MAGYAR NEMZETI CIRKUSZ  2014-ES JUBILEUMI GÁLAMŰSOR

Helyszín: Balatonlelle, a 7-es főút mellett (Rákóczi út 297.), az Aldi áruház szomszédságában

2014. Július 01. és Augusztus 23. között

Előadások kezdete: Minden nap 20:00 óra

Vasárnap: SZÜNNAP

Információ: +36 20 9354-050

 

UNGARISCHER NATIONAL CIRCUS  Show 2014

Balatonlelle

auf dem circus platz neben der hauptstr. 7

Vom 01. juli Bis 23. august

Vorstellung Taglich: 20 uhr

Sonntag Ruhetag

Info: +36 20 9354-050

 

HUNGARIAN NATIONAL CIRCUS  Show 2014

in Balatonlelle

at Circus’ place, main road #7 (Rákóczi st)

01st july to 23th august

performances can be seen every night at 8pm

Sunday is rest day

Information: +36 20 9354-050

 

Forrás: www.magyarnemzeticirkusz.hu