Szenzáció Balatonlellén

Nagy sikerű idei gálaműsorunkkal megérkeztünk második otthonunkba, Balatonlellére a 7-es főút mellett található Cirkusz térre, ahol július 3-tól augusztus 31-ig hétfőtől szombatig minden este 20:00 órától tekinthető meg 70 fős társulatunk.

Európa legszínvonalasabb cirkuszi műsora felejthetetlen élményt kínál kicsiknek és nagyoknak, a cirkuszvilág sztárjainak díjnyertes produkcióival, amelyet a Nemzeti Cirkusz élőzenekara kísér.

BALATONLELLE PREMIER: 2023. július 3. Hétfő 20:00 óra

XI. CIRKUSZOK ÉJSZAKÁJA: 2023. július 14-15.

A kétnapos eseményt hagyományosan zenés cirkuszi parádéval nyitjuk meg. A Cirkusz térről július 14-én, pénteken 11:00-kor indul a Magyar Nemzeti Cirkusz társulata. A 7-es főúton át egészen a Napfény Strandig rendőrségi és zenekari kísérettel vonulnak az artistáink, akik a Balaton partján tartanak rövid ízelítőt a cirkuszi műsorunkból.

SZENZÁCIÓ FEHÉRBEN CÍMŰ EXTRA KIBŐVÍTETT MŰSOR: 2023. július 14-15. 20:00 órától

A Cirkuszok Éjszakáján Szenzáció fehérben című kibővített műsorral készülünk, sztárvendégekkel, extra produkciókkal, színes programokkal és igazi fesztiválhangulattal várjuk kedves nézőinket.

Artistaművészeink az előadás alatt talpig fehérben lépnek porondra és látogatóinkat is arra bíztatjuk, hogy a valóban emlékezetes élmény érdekében szintén fehér szettben érkezzenek!

Az idei Cirkuszok Éjszakája háziasszonya Köllő Babett, aki a „Csak show és más semmi” című műsorban már bebizonyította, hogy a cirkuszi porondon is megállja a helyét.

Az esti előadások előtt 18:00 órától nyitjuk a kapukat, 19:00 órától porondlátogatást és felvezető programokat tartunk, 20:00 órától kezdetét veszi az extra kibővített műsor, ezt követően pedig lehetőség lesz az artistaművészekkel és a fellépőkkel személyesen is találkozni, aláírást kérni, fotót készíteni a porondon.

Jegyelővétel a helyszínen július 3-tól 10:00 - 13:00 és 15:30 - 20:30 óra között illetve online a https://shop.magyarnemzeticirkusz.hu/ weboldalon.

Sok szeretettel várja az igényes szórakozásra vágyó vendégeit Ifj. Richter József cirkuszigazgató és a Magyar Nemzeti Cirkusz 70 fős társulata!