Április 15-én ünneplik 13. alkalommal világszerte a Cirkuszok Világnapját.

A Cirkuszok Világnapja a cirkuszművészet legjelentősebb közös, nemzetközi ünnepe a világ cirkuszi közössége által, minden év áprilisának harmadik szombatján.

Ebből az alkalomból a 15 órási előadásunk előtt Nyílt porondlátogatást tartunk. 14:30-tól gyermekek, felnőttek bemehetnek a porond, ahol világhírű artista művészeink várják őket. Kipróbálhatnak bizonyos cirkuszi eszközöket, lehet kérdezni a művészektől, közös fotót, selfiet készíteni a társulattal vagy akár a Nemzeti Cirkusz igazgatójával Ifj. Richter Józseffel. Az eseményen Magyarország egyetlen Kossuth-díjas cirkuszművésze, a cirkuszt alapító Richter József trombitát ragad és a Nemzeti Cirkusz zenekara élén fogja szórakoztatni vendégeinket. Néhány szerencsés gyermek kipróbálhatja milyen lovasakrobatának lenni, Ifj. Richter József segítségével a porondon tehetnek néhány kört lóháton állva!

A Cirkuszok Világnapján a 18 órási előadásunk után szintén lesz lehetőség találkozni a cirkuszvilág legnagyobb sztárjaival, hogy egy közös fotót, selfiet készítsenek, illetve az idei vadonatúj Műsorfüzetünket kedvenc fellépőikkel dedikáltathassák.