A Magyar Nemzeti Cirkusz idén immár 29. országos turnéját tartja.

A Magyar Nemzeti Cirkusz idén immár 29. országos turnéját tartja. 2023-ban Magyarország legmodernebb cirkuszi lelátórendszere biztosítja nézőink számára a még nagyobb kényelmet és a még jobb rálátást az ország legszínvonalasabb cirkusz műsorára. Az 1.-től a 13.-ig emelkedő párnázott széksoroknak köszönhetően a kisebbek is garantáltan látni fognak mindent. Az eddigiektől eltérően már a VIP helyek és a páholyok is soronként emelkednek, amely rögtön a porondtól az első 3 sorban biztosít kiváló kilátást, itt biztos nem maradhatnak le semmiről. 

Az elmúlt 29 év alatt a Magyar Nemzeti Cirkusz az egyik legelismertebb és legszínvonalasabb utazó cirkusza lett Európának. A Richter család nevével fémjelzett társulat mára már garancia a minőségi szórakozásra és a magas színvonalú cirkuszi előadásra. Ezt igazolja, hogy a cirkusz alapítója Richter József az első és jelenleg egyetlen Kossuth-díjas cirkuszművész, míg Ifj. Richter József igazgató Hortobágyi Károly-díjas, immár hétszeres Arany díjas és ezzel Magyarország legsikeresebb artistaművésze lett. A Richter család ezen világsikerei és a hosszú idő alatt gyűjtött kiváló tapasztalatai nagyon jól érezhető a több, mint 2 órás világszínvonalú előadás összeállításán, rendezésén és a közönség felhőtlen szórakozásán.

Az idei vadonatúj Szenzáció című nemzetközi gálaműsorunkba a cirkuszvilág legnagyobb sztárjai kaptak meghívást, akik már egyenként is felejthetetlen élményeket és szórakozást biztosítanak, mi azonban összegyűjtöttük őket egy 2 órás műsorba. A hamisítatlan cirkuszi hangulatért a Nemzeti Cirkusz zenekara felel, akik élőben kísérik a nem mindennapi produkciókat. Ismét ámulatba ejtő akrobata számok, káprázatos produkciók a levegőben neves artisták előadásában. 

 Célunk ebben az évben is folytatni régi elhatározásunkat, a magas színvonalú tradicionális cirkuszművészet népszerűsítése, ahol egyszerre 3 generáció - a nagyszülők, szülők, gyerekek, unokák -  világra szóló élményekkel gazdagodhat korosztálytól függetlenül, kiragadni mindenkit a szürke hétköznapokból. Műsorunkban minden műfaj megtalálható: Az állatok nagy kedvelőit és a gyerekeket biztosan elbűvöli a lovak, púpos tevék, kutyák és macskák varázslatos produkciója. Akik szeretik az izgalmakat, azoknak kedvenc részük lesz a repülő emberek a magasban vagy a nyitott halálgömbben motorozók új produkciója. A humoros pillanatokat pedig ki ne szeretné?! Az ő rajongásukat a világ egyik legmodernebb komikusa Alfonse Coconut fogja elnyerni, de mellette komikus zsonglőrünk és a humoros gumiasztalon akrobatikázó artistánk is garantálja a remek hangulatot.

Országos Premier Budapesten a Pólus Center melletti megszokott területen

Március 15-én 15 órától és 18 órától, további előadásaink Március 19-ig láthatóak.

Pénztár nyitás a helyszínen: március 10. 9:00

Online jegyvásárláshoz kattintson ide: 》Jegyvásárlás《

Ezt követően Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen városaiban kezdjük országjáró turnénkat. Turnénk részletesebb leírását ide kattintva láthatja: 》Turné link《

 


Sok szeretettel várja igényes szórakozásra vágyó nézőit Ifj. Richter József igazgató és 70 tagú társulata!