Hatalmas sikerű országos turnénk zárása Budapest 22. kerületében

Aranyeső Olaszországban - Ifj. Richter József és csapata ismét cirkusztörténelmet írt: 

Az olaszországi Latinában rendezték a 23. Nemzetközi Cirkuszfesztivált, ahol ifj. Richter József és a Magyar Nemzeti Cirkusz csapata két produkcióval indult. A szabadidomítású lovakat maga a cirkuszigazgató vezette fel, a lovasakrobata számmal pedig ismét cirkusztörténelmet írtak, hisz senki nem mutatott még be olyan produkciót, melyben egy lovon három ember áll egymás nyakába. A produkcióban a fesztivál legfiatalabb artistája, a 8 éves Dominik is részt vett, a lovakat pedig a Kossuth díjjal kitüntetett id. Richter József irányította. 

A megmérettetésen a csapat hiba nélkül teljesített, a műsorszámok végén a közönség minden alkalommal állva tapsolt. Nem csoda hát, hogy mindkét produkció bekerült a fesztivált záró gálaműsorba. A kimondottan erős nemzetközi mezőny ellenére az eredményhirdetés hozta a papírformát: ifj. Richter József és csapata meghódította Olaszországot, és első magyarként elhozta a nekik járó arany díjat - ugyanis ezen a fesztiválon még sosem nyert magyar artista. A lovak felvezetéséért különdíjat kapott id. Richter József, aki a produkció közben annyira megfiatalodott, hogy még táncra is perdült. Ezen kívül munkásságát egy életmű díjjal is jutalmazták. 

 

A március óta tartó országos turnénk során hatalmas sikert aratott ATTRAKCIÓ című nemzetközi előadásunkat ezúttal Budapest 22. kerületében láthatja a közönség utoljára a Barackos út 110. szám alatt felépített fűtőtt óriássátrunkban.

 

3 különböző műsor látható utolsó turné helyszínünkön:

- Attrakció 2022. Nemzetközi Gálaműsorunk

- Halloweeni Extra kibővített műsor

- Cirkuszhercegnő - Kálmán Imre világhírű nagyoperettje

 

Az idei sikeres szezonunk zárásaként a budapesti vendégszereplésünk során több ezer hátrányos helyzetű gyerekeket és családokat látunk vendégül, akiket szeretnénk a magas színvonalú előadásunkkal egy kicsit kiragadni a szürke hétköznapokból.

 

Október 28-tól november 1-ig ismét Halloweeni Extra kibővített előadásokat tartunk, amely az elmúlt években osztatlan sikert aratott a gyermekek, s felnőttek körében egyaránt. Ezen a hétvégén a cirkusz Halloweeni köntösbe bújik és minden ennek a jegyében fog zajlani. Nézőinknek is érdemes jelmezben érkezni, mert meglepetésekkel készülünk.

 

Előadásaink:

 Attrakció - 2022. évi nemzetközi gálaműsorunk:

Október 21. 18:00

Október 22. 14:00 és 18:00

Október 23. 15:00

 

November 04. 18:00

November 05. 14:00 és 18:00

November 06. 15:00

 

November 11. 18:00

November 12. 14:00 és 18:00

November 13. 15:00

 

Cirkuszhercegnő nagyoperett 3 felvonásban:

Október 29. 18:00

 

Halloweeni Extra kibővített műsor:

Október 28. 18:00

Október 29. 14:00

Október 30. 15:00

Október 31. 15:00

November 1. 15:00

A belépők online is megvásárolhatóak 》Ide kattintva《 melyek akár telefonon bemutatva is felhasználhatók.

A hatalmas érdeklődésre való tekintettel ajánljuk, hogy belépőiket váltsák meg elővételben online vagy október 19-től a helyszínen található pénztárnál.

 

Az előadásokon a közönség találkozhat a magyar cirkuszművészet élő legendáját, a Nemzeti Cirkusz alapítójával is Richter József Kossuth- és Jászai Mari-díjas artistaművésszel, Magyarország érdemes művésze, akivel természetesen lehetőség lesz közös fotót készíteni, illetve akár dedikáltatni idei műsorfüzetünket.

Sok szeretettel várja Ifj. Richter József igazgató és 70 fős társulata az igényes szórakozásra vágyó közönségét Európa legszínvonalasabb cirkusz műsorára!