Cirkuszhercegnő Kálmán Imre világhírű nagyoperettje július 14-én Balatonlellén

Kálmán Imre operettjének, a "Cirkuszhercegnő”-nek egyedi formában történő bemutatása a Moravetz Produkció és a Magyar Nemzeti Cirkusz közös vállalkozásában. 

Az akrobata számok, lovas-produkciók, szerves részét képezik az előadásnak, így a színház, a zene, a cirkuszművészet ilyen egysége méltán számíthat a nagyközönség érdeklődésére. Igazi családi produkció. Nagyszülő, szülő és gyermek, közös, felhőtlen szórakozása. 

Az operett, úgy is, mint magyar unicum világhíres, így nem csak honfitársainkat reméljük köszönthetni a nézőtéren, de számítunk a hazánkba látogató külföldiekre is, had vigyék hírét, hogy Magyarországon ilyen IS van. Ahogy az egyik színházi kritika írta, ez egy új műfaj; a "SzínCusz". Várjuk Önöket szeretettel, hogy együtt izgulhassuk végig Fedóra hercegnő és Mr. X. – Lőrincz Judit és Buch Tibor – szerelmi vívódásait. Nevethessünk a két nagyszerű színművész, – Fodor Zsóka és Besenczi Árpád – szópárbaján, figyelhetjük Vladimir nagyherceg – Götz Attila – ármánykodását, vagy izgatottan szoríthassuk partnerünk kezét, Ifj. Richter Józsefnek, a világ legfiatalabb cirkusz igazgatójának lovas szaltói alatt.