Az ország legnagyobb Attrakciója Balatonlellén

A nagy sikerű tavaszi turné után 2. otthonunkban Balatonlellén a 7-es főút mellett található Cirkusz téren tartjuk Attrakció című nemzetközi gálaműsorunkat július 1-től augusztus 27-ig hétfőtől szombatig 20 órától.

Ha szeretne egy felejthetetlen, fantasztikus estét, hatalmasakat kacagni és sokat izgulni, akkor sok szeretettel várjuk Európa legszínvonalasabb cirkusz műsorára, a cirkuszvilág legnagyobb sztárjainak produkcióival, melyet a Nemzeti Cirkusz zenekara kísér. 

 

Balatonlelle premier: Július 1. 20:00

 

X. Cirkuszok Éjszakája: július 15. - 16. 19:00

Az eredetileg 1 napos rendezvény beharangozója évekig az elefántfürdetés volt a balatonlellei Napfény Strandon. A közönség igényeire és a hatalmas érdeklődésre való tekintettel 2021-től már 2 napos. A Cirkuszok Éjszakáján kibővített műsorral, rengeteg extrákkal, sztárvendégekkel és színes programokkal várunk mindenkit. Ezeken az estéken igazi fesztiválhangulat szokott uralkodni a cirkusz óriássátrában. Idén a Cirkuszok Éjszakájának házi gazdája a magyar televíziózás koronázatlan királynője lesz: Liptai Claudia. A 2 napos programsorozatot Zenés Cirkuszi Parádéval nyitjuk meg, ami a Cirkusz térről július 15-én 11:00-kor indul - a 7-es főúton a Napfény Strandra rendőrségi és zenekari kísérettel, majd közvetlenül a Balaton partjàn fogunk bemutatókat tartani. Az esti extra kibővített műsor előtt 19:00-től porondlátogatás, előadás után 24 óráig pedig a kulisszák titkaiba avatjuk be nézőinknek. Csak ezen a két előadáson látható Alexander Jr. lenyűgöző kézegyensúlyozó produkciója, valamint olasz komikusaink mellett a vidám perceket garantálja Kamarás Norbert az Éjjel Nappal Budapest Lali szereplője. Nagy visszatérés! Újra porondra lép a Richter csoport lovas akrobaták és a közönség nagy kedvence a Magyar Nemzeti zászló Ifj. Richter József cirkuszigazgató kezében.

Jegyelővétel a helyszínen június 29-től 10:00 - 13:00 és 15:30 - 20:30 vagy online jegyvásárlás:  https://shop.magyarnemzeticirkusz.hu/

Az Online Jegy akár telefonon bemutatva is felhasználható!

Sok szeretettel várja az igényes szórakozásra vágyó vendégeit Ifj. Richter József igazgató és 70 fős társulata.