Nagykőrösön találta meg új helyét hazánk első és egyetlen autós szafariparkja, amely április 14-től nyitja meg a kapuit!
 
Korábbi életterüknél jóval nagyobb, több mint harminchektáros területre költöznek a Magyar Nemzeti Cirkusz vadállatai, akik a nemzetközi állatvédelmi irányelveknek megfelelően a cirkuszi munkát maguk mögött hagyva szafariban tölthetik megérdemelt pihenésüket. 2022 egyik kiemelt turisztikai látványossága, Magyarország egyetlen autós szafari- és élményparkja április 14-től várja látogatóit Nagykőrösön, Budapesttől 50 percnyire. 
 
A nagykőrösi Richter Safari Park egy egyedülálló látnivaló lesz nemcsak az országban, de Közép-Európában is.
 
A hatalmas területen az autós szafari mellett egy élményparkot is létrehoztunk, ahol egész napos programok várnak mindenkit. A harmincméteres óriáskerékről, a Safari Eye-ról madártávlatból csodálhatjátok meg az elétek terülő egzotikus látványt; az állatsimogatóban az autóból kiszállva közvetlen közelről lehet találkozni olyan állatokkal, mint például a kenguru vagy a láma. 
 
A helyszín kiválasztásakor elsődleges szempont volt, hogy biztosítani tudjuk az összes vadállatunk számára az ideális környezetet, ahol természetközeli, tágas területen, kellemesen élhetik mindennapjaikat, miközben a közönséggel való kapcsolatuk is megmarad.
 
A parkba az online jegyvásárlás és helyfoglalás már MOST elindult! 
https://safaripark.hu/
 
Gyertek el Ti is, támogassátok állatainkat, és érezzétek jól magatokat!