Újra teljes országos turnéra indul társulatunk!

A koronavírus járvány miatt 2 év kihagyás után ismét lehetőségünk van előadásokat tartani az ország Tiszántúli részén. Többek között Miskolcon március 18-tól 27-ig , Nyíregyházán március 31-től április 10-ig, míg Debrecenben április 13-tól 24-ig.

 

Az elmúlt 28 év alatt a Magyar Nemzeti Cirkusz az egyik legelismertebb és legszínvonalasabb utazócirkusza lett Európának. A Richter család nevével fémjelzett társulat mára már garancia a minőségi szórakozásra és a magas színvonalú cirkuszi előadásra. Cirkuszunk Alapítója id. Richter József Jászai Mari-díjas, Érdemes Művész az első és ezidáig egyetlen magyar cirkuszművész, akit Kossuth-díjjal is kitüntettek.

 

Idén ismét ámulatba ejtő akrobata számok, káprázatos produkciók a levegőben neves artisták előadásában:

Először látható Magyarországon Michael Ferreri, a Monte-Carloi Nemzetközi Cirkuszfesztivál Bronz díjasa, híres Guinness rekorder zsonglőr száma.

Közkívánatra újra vakmerő ugrásokat mutatnak be Kolumbiai vendégművészeink a Dupla Halálkeréken! A Nemzeti Cirkusz óriássátrába érkezőket bűvöli el 8 méter magasan kifeszített drótkötélen a világhírű Gerling Csoport! Műsorszámukat Budapesten, Kínában, Moszkvában Arany díjjal, Monte-Carlóban Bronz díjjal ismerték el. Biztonsági kötél és védőháló nélkül az életveszélyes 7 személyes piramist is láthatja a közönség.

Ifj. Richter József, Arany Pierrot- és Arany Bohóc-díjas cirkuszigazgató púpos tevéket vezet elő és legújabb lovas produkcióját mutatja be.

Alex & Romy Jostmann és játékos uszkár kiskutyái a gyermekek és felnőttek nagy kedvencei. Könnyedén és játékosan egy fantasztikus műsorszámot mutatnak be.

Stevie és Jones Caveagna Olaszország híres komikusainak legújabb kalandjait is láthatják idei nézőink, ahogy az izgalmakkal teli Duo Rebels szédületes görkorcsolya produkciója is reflektor fénybe kerül és még sokan mások.

A több, mint 2 órás világszínvonalú előadást a Nemzeti Cirkusz zenekara kíséri.

 

Ha nem szeretnének lemaradni 2022 legnagyobb attrakciójáról, vásárolják meg jegyüket online, akár a legjobb helyeket kiválasztva.

Online jegyvásárlás:   》Katt ide!《

 

ORSZÁGOS PREMIER ELŐADÁS: MÁRCIUS 11. 18 ÓRA - Budapest - XV. Ker. - Pólus Center parkoló

Budapesti előadások: 2022. március 11-től 15-ig

Péntek 18:00

Szombat és Vasárnap 15:00 és 18:00

Hétfő és Kedd 15:00

Pénztár nyitás: március 5-től!

 

Balatonlellei előadások: 7-es fő út mellett a Cirkusz téren

2022. július 01-től augusztus 27-ig

Cirkuszok Éjszakája: Július 15. - 17. Extra kibővített műsor sztárvendégekkel!

 

Szeretettel várja minden igényes szórakozásra vágyó vendégeit Ifj. Richter József cirkuszigazgató és 70 fős társulata.