205 előadáson át töretlen sikert aratott a 25 éves Jubileumi Gálaműsorunk

November 10-én játszottuk 205. alkalommal és egyben a szezonban utoljára a 2019. évi nemzetközi gálaműsorunkat a 25 éves Jubileumi Műsort. Egy fantasztikus szezonon vagyunk túl!

Március 15-én Budapesten a Pólus Centernél volt az előadás bemutatója és azóta 20 városban mutattuk be idei műsorunkat, amivel több százezer embert szórakoztattunk.
Legnagyobb örümönkre mindenhol elsöprő sikert aratott ez a műsorunk is. Ez is bizonyítja, hogy Magyarországon 2019-ben továbbra is hatalmas igény van a tradícionális, klasszikus cirkuszműsorokra állatokkal. A következő években is a minőségi cirkusz népszerűsítése a célunk az országban, ahogy ezt az elmúlt években is megszokhatta a közönség.

Kiemelkedő eseményünk volt idén is áprilisban a Cirkuszok Világnapja, Júliusban az Elefántfürdetés a balatonlellei Napfény Strandon és a Cirkuszok Éjszakája, ami immáron 2 napos rendezvényünk volt. Idén először került megrendezésre Budapesten a Halloweeni Éjszaka a Cirkuszban, amire olyan nagy volt az érdeklődés, hogy +1 előadást tartottunk a rendezvény másnapján. Ezek az események hasanló időpontokban 2020-ban is megrendezésre kerülnek majd.

2019. októberében az Európai Parlament a Magyar Nemzeti Cirkusznak ítélte a BigTopLabel díjat, amivel Európa legszínvonalasabb cirkusza lettünk. Most már ez is garantálja a nézőknek a magas színvonalú cirkuszi előadást és a Richter család nevével fémjelzett társulatnál.

Idén is több kisállat látta meg a napvilágot a Nemzeti Cirkusznál. Szerencsére makk egészségesek és mindnyájuk mamája gondoskodó volt, nagyon hamar beilleszkedtek a többiekhez. A kisállatokról fotókat találnak Facebook- és Instagram Oldalunkon is.

Érdemes figyelemmel követni a téli szünet alatt is Hivatalos Facebook Oldalunkat és Instagram Oldalunkat is, hiszen folyamatosan jelentkezünk majd külföldi vendégszerepléseinkkel és az újévtől megjelennek majd a jövő évi vadonatúj gálaműsorunk új szereplői.

 

Nézzék vissza a búcsú előadásunk fantasztikus motoros produkcióját és fináléját, melyet élőben közvetítettünk.

 

Várunk mindenkit szeretettel a jövő évi műsorunkra is!