Több, mint 3000 néző szórakozott az idei Cirkuszok Éjszakáján

Idén először ünnepelte a Nemzeti Cirkusz 2 napon keresztül a Cirkuszok Éjszakáját. Ez a két nap csak a cirkuszról, a szórakozásról és a felejthetetlen élményekről szólt.

 

A két napos programunkat - mint minden évben - az elefántfürdetéssel nyitottuk meg, amire több mint 1000 ember érkezett a balatonlellei Napfény Strandra. A péntek délelőtt igen borús és esősen indult, ám amint az 5 afrikai elefánttal a Nemzeti Cirkusz zenekara és teljes társulata elindult kisütött a nap és egy nagyon kellemes idő kerekedett. Miután az elefántok megfürödtek az extrém fmx repülő motorosok tartottak ízelítőtt produkciójukból közvetlen a Balaton partján.

 

A 2 napos rendezvényen extra kibővített műsorral és sztárvendégekkel vártuk nézőinket, akik szakmájuktól igen távol álló artista produkciókat mutattak be hatalmas sikerrel. Nagy sikert aratott Ifj. Richter József és Merrylu Arany Bohóc-díjas műsorszáma a Balett a lóháton, melyet szintén csak a Cirkuszok Éjszakáján láthatott a közönség.

Az extra kibővített előadásainkra több, mint 3000 ember volt kíváncsi, akik az előadások fináléjában felállva vastapssal ünnepelték a különleges est sztárjait.

Az előadás után aláírás és sefie áradat vette kezdetét a porondon, illetve ezen a két estén a közönség betekintést nyerhetett a cirkusz kulisszatitkaiba, illetve egészen éjfélig sétát tehettek hatalmas állatparkunkban is.