Július 1-től Augusztus 24-ig Balatonlellén - 7-es fő út mellett - a Cirkusz téren

Társulatunk július 1-től Augusztus 24-ig Balatonlellén tartja 25 éves Jubileumi Gálaműsorát, amely minden idők legizgalmasabb és leglátványosabb show-műsora. 

Az előadások kezdete: Hétfőtől - szombatig 20 órától. Az óriás sátrat 19:30-kor nyitjuk és az előadás kezdetéig a Nemzeti Cirkusz zenekara szórakoztatja Önöket.

 

Szokásunkhoz híven több programmal készülünk a nyári szezon során, amely gyermeknek, felnőttnek egyaránt remek szórakozás!

 

Július 1. 20 óra: Balatonlellei Premier előadás. Balatonlelle és Balatonboglár lakosainak erre a napra az A szektoros belépő csak 1500 Ft + műsorfüzet vagy dvd vásárlása jegyenként. (A kedvezmény lakcímkártya felmutatásával érvényes!) A premier előadás után séta lehetőséget biztosítunk a hatalmas állatparkunkban. 

A nagy sikerre való tekintettel, idén 2 napon keresztül ünnepeljük a Cirkuszok Éjszakáját! 

Július 12. péntek és július 13. szombat!

Pénteken: Elefántfürdetés a Balatonlellei Napfény Strandon, ahova az afrikai elefántok 13 órakor indulnak a Cirkusz térről.  19.00 - 24.00 között programok, 20 órától Extra kibővített műsorral, sztárvendégekkel: Szandi és  Baronits Gábor, Nagy Alexandra, illetve nemzetközi artistákkal fűszerezve tartjuk az ország legszínvonalasabb cirkuszműsorát! Előadásunkat a Nemzeti Cirkusz zenekara kíséri.

Szombaton: Mini szafari a Cirkusz tér mellett, 19.00 - 24.00 között programok. 20 órától Nagy Alexandra és Kamarás Norbert, azaz az ÉNBp sztárja Lali sztárvendégekkel egy újabb felejthetetlen este.

A 2 napos rendezvénysorozatunk során az előadások után ingyenes kulisszalátogatás és séta a hatalmas állatparkunkban.

 

Július 6. és 27. Közös élménynap a Balatonlellei Vidámparkkal. Egy karszalaggal kettő helyen lehet szórakozni 18 órától - 24 óráig. 18 órakor nyit a vidámpark  20 órától kezdődő műsorunkat élvezhetik a karszalaggal és előadás után 24 óráig visszatérhetnek az ország legnagyobb vidámparkjába.

 A Nemzeti Cirkusz - a Cirkuszok Éjszakája előadások kivételével - bármely idei előadására elfogadja a Kitűnő tanuló cirkusz kupont, melyet a Cassánál lehet beváltani ingyenes belépőjegyre. A felhasználás előtt kérjük, hogy figyelmesen olvassák el a kuponon található tájékoztatót. A kupont kizárólag kitöltve és az iskola bélyegzőjével ellátva áll módunkban elfogadni. 

FB_IMG_1561322664470

A nagy érdeklődésre való tekintettel azt javasoljuk vásárolják meg jegyeiket elővételben a helyszínen vagy megvásárolhatják online a weboldalunkon bármely balatonlellei előadásunkra vagy akár a Cirkuszok Éjszakája előadásokra.

A bővebb és részletesebb információkért keressék fel hivatalos Facebook és Instagram oldalunkat, ahova folyamatosan aktuális információkat, fotókat és nyereményjátékokat töltünk fel.

 

Cassa nyitvatartás: 10.00 - 13.00 és 15.30 - 20.30 / vasárnap: zárva! 

Nagyon sok szeretettel vár minden igényes szórakozásra vágyó gyermeket és felnőttet Ifj. Richter József a világ legfiatalabb cirkuszigazgatója és 70 fős társulata.