Július 1-től Augusztus 24-ig Balatonlellén ünnepli 25 éves fennállását a Magyar Nemzeti Cirkusz

1997 óta minden nyáron Balatonlellén, a Cirkusz téren tartja nyári előadásait társulatunk. 

Június 17 - 30 között nyári szünetet tartunk. Egy kis pihenés után Balatonlellén a 7-es út mellett folytatjuk turnénkat, ahol 2 teljes hónapig állomásozunk Európa egyik legszínvonalasabb cirkuszműsorával a: 25 éves Jubileumi Gálaműsorral. A jubileumi alkalmából minden idők legizgalmasabb és leglátványosabb show-műsorával készültünk idei közönségünknek!

Szokásunkhoz híven több programmal készülünk a nyári szezon során, amely gyermeknek, felnőttnek egyaránt remek szórakozás!

 

Július 1. 20 óra: Balatonlellei Premier előadás. Balatonlelle és Balatonboglár lakosainak erre a napra az A szektoros belépő csak 1500 Ft + műsorfüzet vagy dvd vásárlása jegyenként. (A kedvezmény lakcímkártya felmutatásával érvényes!) 

A nagy sikerre való tekintettel, idén 2 napon keresztül ünnepeljük a Cirkuszok Éjszakáját! 

Július 12. péntek és július 13. szombat!

Pénteken: Elefántfürdetés a Balatonlellei Napfény Strandon, 18.00 - 24.00 között programok, 20 órától Extra kibővített műsorral, sztárvendégekkel, nemzetközi artistákkal fűszerezve tartjuk az ország legszínvonalasabb cirkuszműsorát! Előadásunkat a Nemzeti Cirkusz zenekara kíséri.

Szombaton: Mini szafari a Cirkusz tér mellett, 18.00 - 24.00 más sztárvendégekkel egy újabb felejthetetlen este. Kulisszalátogatás és séta a hatalmas állatparkunkban.

 

Július 6. és 27. Közös élménynap a Balatonlellei Vidámparkkal. Egy karszalaggal kettő helyen lehet szórakozni 18 órától - 24 óráig. 18 órakor nyit a vidámpark  20 órától kezdődő műsorunkat élvezhetik a karszalaggal és előadás után 24 óráig visszatérhetnek az ország legnagyobb vidámparkjába.

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel azt javasoljuk vásárolják meg jegyeiket elővételben a helyszínen vagy megvásárolhatják online a weboldalunkon bármely balatonlellei előadásunkra vagy akár a Cirkuszok Éjszakája előadásokra.

A bővebb és részletesebb információkért keressék fel hivatalos Facebook és Instagram oldalunkat, ahova folyamatosan aktuális információkat, fotókat és nyereményjátékokat töltünk fel.

 

Cassa nyitvatartás: 10.00 - 13.00 és 15.30 - 20.30

Balatonlellei előadások: Hétfőtől - szombatig 20 órától!

 

Nagyon sok szeretettel vár minden igényes szórakozásra vágyó gyermeket és felnőttet Ifj. Richter József a világ legfiatalabb cirkuszigazgatója és 70 fős társulata.