Gyereknap a Május 26-ig Kecskeméten vendégszereplő 25 éves Nemzeti Cirkuszban

A Richter József Kossuth- és Jászai-Mari díjas artistaművész által 1995-ben alapított Magyar Nemzeti Cirkusz idén ünnepli 25 éves fennállását. A Richter család nevével fémjelzett társulat mára már garancia arra, hogy Európa egyik legszínvonalasabb klasszikus cirkuszműsorát élvezheti a hozzánk betérő közönség. A jubileumi gálaműsor alkalmából minden idők legizgalmasabb és leglátványosabb show-műsorával készült a társulat. Kecskeméten új helyszínen a Dunaföldvári úti Auchan mellett tartjuk előadásainkat.

A műsorunkban többek között elefánt- és lovas akrobaták, extrém 20 métert repülő fmx motorosok, asztronauták, elefántok, zebrák, zsiráfok, púpos tevék, lámák, pónilovak. A legendás tripla szaltó a kupolában és a közönség nagykedvencei: Stevie és Jones, Olaszország legközkedveltebb komikusai. A műsort a Nemzeti Cirkusz zenekara kíséri és afrikai énekesnőnk Lady Masallah.

Előadás kezdések:

Hétköznap: 18.00
Szombat: 15.00 és 18.00
Vasárnap: 11.00 és 15.00
Május 20., 21., Szünnap
 
 
A nagy érdeklődésre való tekintettel társulatunk Igazgatósága azt javasolja, hogy vásárolják meg belépőjegyüket elővételben a helyszínen hétfő kivételével mindennap 9.00 - 19.00 között vagy online a webshopunkban. ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS: >>Kattints ide!<<
 
Lepje meg gyermekét, unokáját, keresztgyermekét Magyarország legszínvonalasabb cirkuszműsorával Gyereknap alkalmából! Május 26-án társulatunk kettő előadást is tart 11 órától és 15 órától. 
 
Sok szeretettel várja az igényes szórakozásra vágyó közönségét Ifj. Richter József és 70 fős társulata, közel 100 idomított állatával.