203 előadáson át töretlen siker az Aranybohóc a Porondon

Október 28-án játszottuk 203. alkalommal és egyben a szezonban utoljára az Aranybohóc a Porondon 2018. évi nemzetközi gálaműsorunkat. Egy fantasztikus szezonon vagyunk túl... Az előadás rendkívül magas színvonaláért elismerését fejezte ki többek között Gálvölgyi János, Ördög Nóra, Gregor Bernadett, Baronits Gábor, Tihanyi-Tóth Csaba, Vida Péter, Curtis, Füredi Nikolett, Kenéz István Balatonlelle város Polgármestere.

Március 15-én Budapesten a Pólus Centernél volt az előadás bemutatója és azóta 22 városban mutattuk be idei műsorunkat, melyben láthatta a közönség a Monte-Carloi Nemzetközi Cirkuszfesztivál Arany-díjas produkcióit is. Legnagyobb örümönkre mindenhol elsöprő sikert aratott ez a műsorunk is. Ez is bizonyítja, hogy Magyarországon 2018-ban továbbra is hatalmas igény van a tradícionális, klasszikus cirkuszműsorokra állatokkal. A következő években is a minőségi cirkusz népszerűsítése a célunk az országban, ahogy ezt az elmúlt években is megszokhatta a közönség.

Így a szezon végéhez érve sincs megállás, hiszen hamarosan kezdetét veszi Stuttgartban a világ legnagyobb Karácsonyi cirkuszműsora, melynek vendégművésze Ifj. Richter József és lovas akrobatái. A műsort December 6. és Január 6. között láthatja a nagyérdemű Németországban. Ezzel egyidőben kezdetét veszi a következő szezonunkra való felkészülés is, hiszen jövőre 25 éves a Magyar Nemzeti Cirkusz és jó hírnevéhez hűen egy fantasztikus szupershowval szeretnénk lenyűgözni jövőévi vendégeinket. A 25 éves jubileumi gálaműsorunk premier előadása március 15-én lesz Budapest XV. kerületében, a Pólus Centernél.

A hazai közönség december 14-ig továbbra is találkozhat a TV képernyőkön a Nemzeti Cirkusz igazgatójával Ifj. Richter Józseffel, hiszen minden péntek este 19 órától a TV2 Csak show és más semmi című műsorának produkcióit pontozza a zsűriben.