Aranybohóc a Porondon Dunántúli turnéja

Az idei 42. Monte-Carloi Nemzetközi Cirkuszfesztiválon elért hatalmas magyar sikerre való tekintettel idei műsorunk címe: Aranybohóc a Porondon.

Magyarországon jelenleg a Richter család rendelkezik a cirkuszművészek Oscár-díjával a monacoi Arany Bohóc-díjjal. Az idei előadásainkon a közönség rendhagyó módon megnézheti a legendás díjat és még közös fotó készítésére is van lehetőség a büfésátrunkban.

A hosszú nyári balatonlellei vendégszereplésünk után folytatjuk országos turnénkat Magyarország legszínvonalasabb cirkuszműsorával a Dunántúl nagyobb városaiban.
A turné menüpont alatt részletesebb tájékoztatót közöltünk a pontos helyszínekről, dátumokról, előadás kezdésekről, melyre nagyon sok szeretettel várjuk az igényes szórakozásra vágyó kicsiket és nagyokat!

A kitűnő tanuló kupon a Nemzeti Cirkusz valamennyi előadására beváltható, melynek érvénytartama október 28-ig meghosszabbításra került!

Budapesten - Nagytétény - egy új helyszínen is várjuk kedves nézőinket. 22. kerület, Barackos út 110., ami az M0 és M6 autópályák találkozásánál található közvetlenül. Ingyenes parkolási lehetőséget biztosítunk. A budapesti előadásokra amennyiben online vásárolnak belépőjegyet weboldalunkon, elővételi extra akciót vehetnek igénybe az A szektorba szeptember 30-ig!