Zebra-szamár Zebmár keresztelő az augusztus 17-ei előadásunkon

Augusztus 17-én a pénteki előadásunk keretein belül tartjuk meg Magyarország első és egyetlen Zebra-szamár Zebmár kiscsikójának keresztelőjét.

Ipacs Bence atya tartja majd a keresztelőt, ahol kiderül majd a neve is.
Édesanyjával Kenyával együtt ezen alkalommal láthatja a nagyközönség először a kis csoda jövevényt.

A Magyar Nemzeti Cirkusz hosszú idő óta dolgozik azon, hogy bebizonyítsa a közönségnek, nálunk magas színvonalon történik az állattartás és mérhetetlenül büszkék vagyunk rá, hogy ilyen csodálatos állat született állatparkunkban. Nagyon sok munkatárs és szakember dolgozik azon társulatunknál, hogy az állatok valóban jól érezhessék magukat és minden igényüket kielégítsék. A fogságban az állatok nagyon ritkán szoktak szaporodni. Ezért is remek visszajelzés számunkra, hogy cirkuszunk állatparkjában rendszeresen, minden évben több bébi családtaggal bővül. 
A kicsinek lesznek örökbefogadói is, a Lellei-Boglári vállalkozók közössége. Ők lesznek a kicsinek a jelképes örökbefogadói.

Ez mind a pénteki műsorunk közben lesz látható, tehát mindenkinek az előadásunkon a helye, aki részt szeretne venni a keresztelőn és először láthatják a kis zebra-szamár kiscsikót és édesanyját porondunkon.

Az előadás után lehetőség lesz megnézni a hatalmas állatseregletünket és az újonnan megkeresztelt kiscsikót, akiről akár fotókat is lehet készíteni.