Július 28-án Cirkuszok Éjszakája Ráadás!

A hatalmas sikerre és arra való tekintettel, hogy nagyon sok érdeklődőnek már nem tudtunk helyet biztosítani a Magyar Nemzeti Cirkusz Igazgatósága Cirkuszok Éjszakája Ráadást tart július 28-án szombaton Balatonlellén.

 

A július 14-ei Cirkuszok Éjszakája rendezvényre több, mint 2 ezer látogató érkezett. A belépőjegyek már elővételben elkeltek, így sokan nem tudták megnézni vadonatúj gálaműsorunk extra kibővített változatát. Erre nyílik újra lehetőség július 28-án szombaton méghozzá változatlan jegyárakkal.

 

19:00 - 19:40 Nyílt porondlátogatás, gyermekek és felnőttek kipróbálhatják az artisták eszközeit a porondunkon
19:40 - 20:00 A Kolumbiából érkezett világhírű Gerling csoport és a cirkusz pókembere Super Silva Junior Brazíliából a több mint 20 méter magas cirkuszsátrunk tetején kifeszített drótkötélen mutatnak be életveszélyes produkciókat

20:00 Aranybohóc a porondon című műsorunk Extra kibővített változata
Extra produkciók:
Ovidiu Tell - Románia legnívósabb íjmestere
A Nemzeti Cirkusz "nyugdíjas artistáinak" komikus akrobatika műsorszáma
Jhon Palmer - amerikai vendégművészünk washingtoni trapézszáma. 
Előadás után lehet közös fotót készíteni artistaművészeinkkel, illetve lehet dedikálást kérni. Meglehet nézni a cirkusz kulisszáit, illetve sétát lehet tenni a hatalmas állatparkunkban 23 óráig.

 

A belépőjegyek kaphatóak a cirkusz jegypénztáránál, illetve online jegyvásárlásra is lehetőség van weboldalunkon a messzebbről érkező vendégeinknek.

Váltsa meg belépjegyét már most, ezzel biztosítva helyét Magyarország legszínvonalasabb és legizgalmasabb cirkuszműsorának extra kibővített változatára.

 

Ifj. Richter József és 70 fős társulata sok szeretettel várja az igényes szórakozásra vágyókat.