A cirkuszvilág legnagyobb sztárjai Balatonlellén

Európa legizgalmasabb és legszínvonalasabb cirkuszműsorával várjuk az igényes szórakozásra vágyó vendégeinket Balatonlellén, a Cirkusz téren, (7-es főút mellett!

2 hetes nyári szünetünk után Július 2-ától egészen augusztus 25-éig láthatja vadonatúj szuperprodukciónkat a közönség Aranybohóc a porondon címen.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS: >>ITT<<

 

Az idén nyáron is számtalan programmal várjuk a hozzánk ellátogatókat.

2018. július 2-án 15:00 Szezonnyitó parádé - Cirkusz térről a Napfény Strandra, ahol az idei műsorunk vendégművészei fognak ízelítőt bemutatni műsorunkból. A parádét a Nemzeti Cirkusz Zenekara kíséri.

2018. július 7-én és augusztus 4-én Közös élménynapot tartunk a balatonlellei Vidámparkkal. Ezeken a napokon a látogatók egy karszalaggal látogathatják a cirkusz műsorát és a vidámparkot is, amely 18 órától - 24 óráig kellemes kikapcsolódást nyújt gyermekeknek, felnőtteknek egyaránt.

   

2018. július 14. Cirkuszok éjszakája
Az elmúlt években az egyik legsikeresebb programunk a cirkuszok éjszakája. Ezen a napon 13 órakor elindulnak az afrikai elefántjaink a Napfény strandra, ahol kellemes hűsítő fürdőzést fognak venni, ahogy ezt már a visszatérő vendégeink megszokhatták. 20 órától extra kibővített előadást tartunk artista sztárvendégekkel. A látogatók előadás után 24 óráig betekintést nyerhetnek a cirkusz kulisszái mögé, illetve a csodálatos állatparkunk bejárását is biztosítjuk ezen az estén.

 

A Magyar Nemzeti Cirkusz 2018-ban tartja 24. évi turnéját Magyarországon. Visszatérő nézőink már tudják, hogy minden évben vadonatúj világszínvonalú műsorral járjuk az országot, a világ legjobb artistáinak vendégszereplésével. Idén a világ 3 legveszélyesebb levegőprodukcióját is láthatja közönségünk.

      

Az idei 42. Monte-Carloi Nemzetközi Cirkuszfesztiválon elért hatalmas magyar siker adott ihletett Ifj. Richter Józsefnek az idei műsorunk címéhez, ahol a legendás Arany Bohóc díjat a szakmai zsűri Richter Józsefnek és csapatának ítélte. Az országos turné során célunk a magas színvonalú cirkuszi műsor népszerűsítése, így olyan műsorszámokat szerződtetünk le évről-évre, amik a világ valamilyen rangos rendezvényén kimagasló szakmai eredményeket és közönségsikereket értek el. Az idei fellépő művészeink produkciói többségében először láthatóak az országban vagy akár Európában, de van olyan artistacsoport is, akik a közönség kérésére szerepelnek újra műsorunkban. Előadásunk fellépőivel közös célunk, lenyűgözni a magyar publikumot, hiszen ők már bőven dicsekedhetnek szakmai elismerésekkel.

      

Gyermeknek, felnőttnek egyaránt az életre szóló élményeket és a feledhetetlen szórakozást a cirkusz 10 tagú fúvószenekara színesíti és afrikai énekesnőnk Nairobiból: Lady Masallah.

Előadás kezdések: >>ITT<<

Jegyárak: >>ITT<<

Vár mindenkit sok szeretettel Ifj. Richter József igazgató és 70 tagú társulata közel 100 idomított állattal.