Június 6 - 17. Szegeden a cirkuszvilág legnagyobb sztárjai

Európa legizgalmasabb és legszínvonalasabb cirkuszműsorával várjuk az igényes szórakozásra vágyó vendégeinket Szegeden, ezúttal új helyszínen!

Társulatunk a József Attila Sugárúton a Deák Ferenc Gimnáziummal szemben tartja idei előadásait június 6-ától 17-éig. A nyári szünet előtti utolsó turnéállomás a Napfény városa.

ONLINE JEGYVÁSÁRLÁS: >>ITT<<

A Magyar Nemzeti Cirkusz 2018-ban tartja 24. évi turnéját Magyarországon. Visszatérő nézőink már tudják, hogy minden évben vadonatúj világszínvonalú műsorral járjuk az országot, a világ legjobb artistáinak vendégszereplésével. Idén a világ 3 legveszélyesebb levegőprodukcióját is láthatja közönségünk.

      

Az idei 42. Monte-Carloi Nemzetközi Cirkuszfesztiválon elért hatalmas magyar siker adott ihletett Ifj. Richter Józsefnek az idei műsorunk címéhez, ahol a legendás Arany Bohóc díjat a szakmai zsűri Richter Józsefnek és csapatának ítélte. Az országos turné során célunk a magas színvonalú cirkuszi műsor népszerűsítése, így olyan műsorszámokat szerződtetünk le évről-évre, amik a világ valamilyen rangos rendezvényén kimagasló szakmai eredményeket és közönségsikereket értek el. Az idei fellépő művészeink produkciói többségében először láthatóak az országban vagy akár Európában, de van olyan artistacsoport is, akik a közönség kérésére szerepelnek újra műsorunkban. Előadásunk fellépőivel közös célunk, lenyűgözni a magyar publikumot, hiszen ők már bőven dicsekedhetnek szakmai elismerésekkel.

      

Gyermeknek, felnőttnek egyaránt az életre szóló élményeket és a feledhetetlen szórakozást a cirkusz 10 tagú fúvószenekara színesíti és afrikai énekesnőnk Nairobiból: Lady Masallah.

Előadás kezdések: >>ITT<<

Jegyárak: >>ITT<<

Június 9-én 11:00 - 12:30 között társulatunk Nyílt Cikusznapot tart, ahol az érdeklődők megismerkedhetnek a nemzetközi társulatunk artistaművészeivel, autogramot kérhetnek vagy akár közös fotót, selfie-t készíthetnek velük. Az érdeklődök többek között bepillantást nyerhetnek a cirkusz kulisszámögé, de az állatidomárok, artisták próbáit is megnézhetik és rendhagyó módón még állatokat is simogathatnak. Ha óriási álma valóra váltásához, arra van szüksége, hogy magas zsiráfokat vagy hatalmas elefántokat etessen kézből, akkor mindenképpen itt a helye, hiszen a Nemzeti Cirkusznál még erre is van lehetőség. 

Vár mindenkit sok szeretettel Ifj. Richter József igazgató és 70 tagú társulata közel 100 idomított állattal.