A FESZTIVÁL SZTÁRJAI! Budapesten március 12-től

A Magyar Nemzeti Cirkusz bemutatja: A FESZTIVÁL SZTÁRJAI!
 
Az elmúlt 25 év alatt a Magyar Nemzeti Cirkusz az egyik legelismertebb és legszínvonalasabb utazócirkusza lett Európának.
Ifj. Richter József a cirkusz igazgatója és felesége Merrylu Richter az elmúlt évek során számos hazai és nemzetközi díjat zsebeltek be, amelyeket a szakmai zsűri csak a legjobbaknak ítél oda. 
 
 
A Richter család nevével fémjelzett társulat mára már garancia a magas színvonalú cirkuszi előadásra. 2018-ban a 42. Monte-Carloi Nemzetközi Cirkuszfesztivál Arany Bohóc-díját nyerték el, 2019-ben az Európai Parlament a társulatot BigTopLabel díjjal tüntette ki (Európa 3 legjobb cirkusza). 2020-ban egyedüli magyarként 6 év után, a 13. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztivál Arany-Pierrot díját ítélték a nagy cirkusz múltú házaspárnak. 
 
Az idei évben ismét vadonatúj műsorral, vadonatúj artistákkal, minden idők leglátványosabb showműsorával készül a világhírű társulat, hiszen a cirkuszvilág legnagyobb sztárjai vendégszerepelnek az idei műsorban. Ámulatba ejtő akrobata számok, káprázatos produkciók a levegőben neves artisták előadásában.
 
 
5 afrikai elefánt! A jól ismert Casselly család játékos elefántjai idén egy kosárlabda produkcióval készülnek, melyet a szintén Arany-díjas René  Casselly Junior vezet elő.
 
 
A világhírű Roncalli Cirkusz után először Magyarországon Quincy Azzario! A Spanyol csodatehetség a Monte-Carloi Nemzetközi Cirkuszfesztivál Ezüst Bohóc-díjas kézenálló produkcióját mutatja be. Az artistahölgy egyedi előadásmódjának köszönhetően már több országban aratott osztatlan sikert. Idén a Magyar közönséget szeretné lenyűgözni kivételes tehetségével.
 
 
A gyerekek nagy kedvencei a Duo Bobylev bohócpáros, akik Oroszországból érkeznek a társulathoz. A világ számos országában nagy sikert arattak. Idén a hazai közönségen a sor, hogy egy jót szórakozzanak a kiváló komikus pároson.
 
 
Merrylu Richter és Ifj. Richter József bemutatja a Pas de deux azaz a többszörös Arany-díjat nyert Balett a lóháton című produkciójukat, ami jelenleg a világ legjobb balettszáma. 
 
A műsorban hatalmas állatsereglet látható! Többek között lovak, púpos tevék és a közönség nagy kedvencei a zsiráf bikák is.
 
 
Az ország első számú cirkuszműsorát a Nemzeti Cirkusz 8 tagú zenekar kíséri és az afrikai énekesnő Lady Masallah.
 
ORSZÁGOS PREMIER ELŐADÁS: MÁRCIUS 12. 18 ÓRA - Budapest - XV. Ker. - Pólus Center parkoló
 
Budapesti előadások: 2020. március 12-től 15-ig

Hétköznap 18.00
Szombat 15.00 és 18.00
Vasárnap 11.00 és 15.00
 
Pénztár nyitás: március 7-től!
 
Balatonlellei előadások:
7-es fő út mellett a Cirkusz téren
2020. július 01-től augusztus 28-ig
Kezdés időpontja:
Hétfőtől - Szombatig: 20.00
Vasárnap: Szünnap!
 
Cirkuszok Éjszakája Július 10. - 11. Extra kibővített műsor sztárvendégekkel! Elefántfürdetés a Balatonlellei Napfény Strandon!