Hírek

30 éves Jubileumi Gálaműsorunk Balatonlellén

Nagy sikerű tavaszi turnénk után vadonatúj idei 30 éves  Jubileumi Gálaműsorunkkal megérkeztünk második otthonunkba, Balatonlellére a Richter utca mellett található Cirkusz térre, ahol július 1-től augusztus 30-ig hétfőtől szombatig minden este 20:00 órától tekinthető meg 70 fős társulatunk.

Európa legszínvonalasabb cirkuszi műsora felejthetetlen élményt kínál Magyarországon egyedülálló módón egyszerre 3 generáció számára, a cirkuszvilág sztárjainak díjnyertes produkcióival, amelyet a Nemzeti Cirkusz zenekara kísér.

BALATONLELLE PREMIER: 2024. július 1. Hétfő 20:00 óra

 

Az év legjobban várt cirkuszi eseménye: XII. CIRKUSZOK ÉJSZAKÁJA: 2024. július 11-12-13.

Az elmúlt évek elsöprő sikerei után idén 3 napon keresztül ünnepelhetünk együtt, melyet hagyományosan ingyenes zenés cirkuszi parádéval nyitunk meg. A Cirkusz térről július 11-én, csütörtökön 11:00-kor indul a Magyar Nemzeti Cirkusz társulata. A 7-es főúton át egészen a Napfény Strandig rendőrségi felvezetéssel és zenekari kísérettel vonulnak az artistáink, akik a Balaton partján tartanak rövid ízelítőt a cirkuszi műsorunkból.

30 ÉVES JUBILEUMI GÁLAMŰSOR CÍMŰ EXTRA KIBŐVÍTETT MŰSOR: 2024. július 11-13. 20:00 órától

A Cirkuszok Éjszakáján extra kibővített műsorral készülünk, sztárvendégekkel, extra produkciókkal, színes programokkal és igazi fesztiválhangulattal várjuk kedves nézőinket.

Extra fellépőink:

Vendégünk lesz Eddy Carello svájci egyedülálló zsonglőr! A levegőben egyenesen a világhírű Krone Cirkuszból a Duo Flash of Splash. Hazánkat képviselve a csodálatos Silver Power páros! Hazánkban eddig soha nem látott fesztiváldíjas sztárartisták a több mint 3 órás nemzetközi gálaműsorban, melyet a Nemzeti Cirkusz zenekara kísér. 

Az idei Cirkuszok Éjszakája háziasszonya újra Köllő Babett, aki a „Csak show és más semmi” című TV műsorban, illetve tavalyi extra előadásainkon már bebizonyította, hogy a cirkuszi porondon is tökéletesen megállja a helyét. 

Az esti előadások előtt 18:00 órától nyitjuk a kapukat, 19:00 órától porondlátogatást és felvezető programokat tartunk, 20:00 órától kezdetét veszi az extra kibővített műsor, ezt követően pedig lehetőség lesz az artistaművészekkel és a fellépőkkel személyesen is találkozni, aláírást kérni, fotót készíteni a porondon.

Jegyelővétel online a https://magyarnemzeticirkusz.hu/jegyvasarlas weboldalon és július 1-től a helyszínen 10:00 - 12:00 és 16:00 - 20:30 óra között.

Célunk 2024-ben is folytatni a minőségi cirkuszművészet népszerűsítését, ahol egyszerre szórakozhatnak kicsik és nagyok.

Sok szeretettel várja Ifj. Richter József Arany-díjas igazgató és 70 tagú társulata az igényes szórakozásra vágyó nézőit Európa egyik legszínvonalasabb cirkuszi szupershowjával.

 

további hírek